Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ; …

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου   4/7/ 2018

 

Μόλις πριν από δυο μηνες είχαμε δημοσιεύσει το εξής άρθρο

Προχτές το βράδυ περνώντας από το Εσκί Τζαμί της Κομοτηνής είδαμε κολλημένη στην κεντρική του πόρτα αυτή την ανακοίνωση.  Η ανακοίνωση αφορά μια εκδήλωση που διοργανώνει η ψευδομουφτεία  Κομοτηνής. Αισθανθήκαμε έκπληξη  διότι ο  ιμάμης αλλά και ο ψάλτης ο Τζιχάτ που εργάζονται εκεί, υπάγονται στην νόμιμη μουφτεία.  Άρα δεν καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο ανέχονται να κολλάνε τέτοιο χαρτί στο τζαμί εκείνο.

Να θυμίσουμε  πως στην επίσκεψη του Μπιλάλ Ερντογάν στην Κομοτηνή, πάλι ο κ. Τζιχάτ ήταν εκεί. Δείτε απλά την φωτογραφία. Είναι ο κύριος αριστερά που κοιτά με αγάπη τον Ερντογάν, μαζί με τον πρόεδρο του DEB τον Τσαβούς…

Να ενημερώσουμε λοιπόν τον κ. Τζιχάτ πως δεν γίνεται να πατά σε δύο βάρκες. Δεν μπορεί από την μια να είναι ιεροδιδάσκαλος ο ίδιος και αρκετά μέλη της οικογένειας του, να είναι υπάλληλος της μουφτείας, να διδάσκει στο Τμήμα Μουσουλμανικών Σπουδών και από την άλλη να υποδέχεται τον Μπιλάλ Ερντογάν, να ανοίγει την πόρτα του τζαμιού του στον ψευδομουφτή και να ανέχεται τέτοια παλιόχαρτα στην πόρτα του τζαμιού.

Και αν δεν το αντιλαμβάνεται ο κ. Τζιχάτ, ας του το ξεκαθαρίσει ο φίλος του ο Γ.Γ. Θρησκευμάτων κ. Καλατζής.

Τώρα λοιπόν θέλουμε να προσθέσουμε ένα ακόμη στοιχείο για τον συγκεκριμένο κύριο.

Αρχές Ιουλίου του 2016, τουρκικό τηλεοπτικό συνεργείο μαζί με τον ψευδομουφτή Κομοτηνή Ιμπράημ Σερίφ είχαν πάει στο Εσκί Τζαμί όπου και υπηρετεί ο κ. Τζιχάτ για συνέντευξη. Μετά από λίγο (ευτυχώς) κατέφθασε ο πρόεδρος της Βακουφικής Επιτροπης Κομοτηνής κ. Σελίμ Ισά ο οποίος τους έβγαλε έξω, καθώς δεν είχαν άδεια για γυρίσματα μέσα στο τζαμί. Μάλιστα οργισμένος τότε ο ψευδομουφτής και απευθυνόμενος στον Σελίμ Ισά του είχε πει πως ¨ Να πεις στα αφεντικά σου τους Έλληνες πως δεν θα τους κάνουμε την χάρη¨ !!

Λίγο μετά όταν στην νόμιμη μουφτεία ρώτησαν τον κ. Τζιχάτ πως μπήκε μέσα το τηλεοπτικό συνεργείο, αυτός δήλωσε άγνοια. Σήμερα λοιπόν δημοσιεύουμε βίντεο από εκείνο το περιστατικό, στο  οποίο διακρίνεται ο κ. Τζιχάτ να ανοίγει την πόρτα του Εσκί Τζαμί στον ψευδομουφτή Σερίφ και στο τουρκικό τηλεοπτικό συνεργείο.

https://www.youtube.com/watch?v=1srnRUya3qw&feature=youtu.be

Αν κάποιοι τώρα αναρωτιούνται προς τι όλες αυτές οι λεπτομέρειες για έναν ιμάμη, να τους το ξεκαθαρίσουμε: Τα δημοσιεύουμε όλα αυτά διότι η κυβέρνηση της Αθήνας επιδιώκει να εκπαραθυρώσει τον νόμιμο μουφτή κ. Μέτσo Τζεμαλί και να βάλει αυτόν στην θέση του !! 

Αναλογα σχέδια εξώθησης σε παραίτηση έχουν και για τον μοναδικό Σελίμ Ισά.

Συνεπάγεται (όπως λέγαμε στα μαθηματικά) : Μήπως όσο πιο τουρκόφιλος, τόσο προοδεύεις στο ¨ελληνικό¨ κράτος ; 

 

Previous Article

ΟΙ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΩΝ ΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ…

Next Article

OI ΓΝΩΣΤΕΣ @@@@@ΙΕΣ ΤΟΥ GAP

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *