Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ (ΛΕΕΙ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

0 σχόλια Share:

Γιατί δεν βλέπουν τον αυταρχισμό και την καταπίεση στην Θράκη;

Ενίοτε συζητάμε στα σόσιαλ μίντια με Έλληνες ¨διανοούμενους¨ και δημοσιογράφους. Όταν όμως τους λέμε πως ¨Λέτε πως στην Τουρκία γίνονται αδικίες σε βάρος δημοσιογράφων και μειονοτήτων, μα εσείς γιατί δεν δείχνετε την ίδια ευαισθησία για τις αδικίες που γίνονται κατά Τούρκων και δημοσιογράφων στην Δυτική Θράκη;¨, θυμώνουν χειροτερεύουν και ρίχνουν το επίπεδο γράφοντας ¨Αφού δεν αισθάνεσαι Έλληνας σε αυτή τη χώρα και δεν νιώθεις άνετα στην Ελλάδα, πάνε στην Τουρκία και εκεί θα σου δώσουν ελευθερία, εάν βέβαια σου επιτρέψουν να γράφεις ελεύθερα στο facebook¨.

Δηλαδή όταν δεν τους συμφέρει φτάνουν να πούνε ¨Εάν δεν σου αρέσει εξαφανίσου και φύγε¨.

Αυτή είναι η δημοκρατία τους…Η στρεβλωμένη δημοκρατία της Ευρώπης ή η δημοκρατία των στρεβλών Ευρωπαίων… Αμφότερα στρεβλά…Μα μήπως εγώ επειδή ζω στην Ελλάδα, είμαι υποχρεωμένος να αισθάνομαι Έλληνας ; Μα τι σκέψη αυτή; Στην Ευρώπη ο Χίτλερ δεν πέθανε, ζει στην νοοτροπία των ρατσιστών. Μήπως με βάση αυτή την λογική πρέπει και οι Έλληνες που ζούνε στο εξωτερικό να αισθάνονται ανάλογα με την χώρα στην οποία ζούνε; Μήπως οι Ρωμιοί που ζούνε στην Τουρκία πρέπει να αισθάνονται Τούρκοι; Εάν ρωτήσετε θα σας απαντήσουν ¨όχι¨…. Φυσικά όχι.

……………..

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=7240

Τζεγκίζ Ομέρ

26/4/2017

Σχ: Φυσικά και έχει δικαίωμα ο κάθε πολίτης  να δηλώνει ότι είναι ότι επιθυμεί. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως υποχρεώνεται και το κράτος να αναγνωρίσει ως τέτοιους μια συγκεκριμένη ομάδα πολιτών του. Και πολύ περισσότερο να βρίζει και να τρομοκρατεί οποιουσδήποτε μουσουλμάνους ΔΕΝ δηλώνουν Τούρκοι.

Previous Article

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΣΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ

Next Article

H KOTΣANA THΣ HMEΡΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *