TourkikaNea.gr

Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τα λόγια όμορφα, αλλά την κρίσιμη βραδιά όλοι ήταν στα λαγούμια τους…

0 σχόλια Share:

Η 15/7/2016 είναι η ημερομηνία που δεν πρέπει να ξεχνάμε, καθώς το Ηρωικό Τουρκικό Έθνος του οποίου είμαστε υπερήφανα μέλη, έγραψε ιστορία χτυπώντας το πραξικόπημα..

Αυτοί που αναρωτιούνται για το ¨Ποιοι είναι οι Τούρκοι¨, μετά από τους ηρωισμούς που υπήρξαν στις 15/6/2016, πήραν την ξεκάθαρη απάντηση τους.

ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !

Ναι, ο Τούρκος είναι ο γενναίος άνθρωπος που χτυπά κεφαλιά στην σφαίρα, που βαδίζει ενάντια στο άρμα μάχης και στήνει το σώμα του. Τούρκος είναι αυτός που ενώ έχει γλυτώσει από το πρώτο άρμα που ήρθε εναντίον του, ξαπλώνει μπροστά και στο δεύτερο άρμα.

………………

Αυτά που συνέβησαν σε αυτή την απόπειρα πραξικοπήματος έδειξαν ότι και οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης δεν αφομοιώθηκαν εντελώς. Το πνεύμα του Τσανάκκαλε , δεν πέθανε αλλά ζει. Να τα παραδείγματα :

Ο Μουσταφά Τζαμπάζ-δημοσιογράφος που εργαζόταν στην εφημερίδα Γενί Σαφάκ στην Τουρκία, είπε τότε πως ¨Ο αρχιστράτηγος Ερντογάν κάλεσε το έθνος να βγει στους δρόμους για να αντισταθεί στο πραξικόπημα, εγώ πρέπει να ανταποκριθώ σε αυτή την δίκαιη έκκληση αντίστασης¨ και δίχως να σκεφτεί την ζωή του, πήγε στην περιοχή των συγκρούσεων και εκεί έγινε μάρτυρας από τους πραξικοπηματίες τρομοκράτες.

Επίσης ο συντοπίτης μας τέως αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Βουλής Χακάν Τσαβούσογλου, την ώρα που βομβαρδιζόταν η βουλή, αυτός  για χάρη της βούλησης της τιμής και της περηφάνιας του έθνους,  δεν εγκατέλειψε αλλά επέδειξε αντίσταση και κατέστη πηγή περηφάνιας για εμάς.

Ένας άλλος Δυτικοθρακιώτης ήρωας είναι ο Γενικός Διευθυντής του TRT Ιμπραήμ Ερέν-γιός του προέδρου του IRCICA Χαλίτ Ερέν. Βρέθηκε απέναντι στις κάνες των ένοπλων πραξικοπηματιών που κατέλαβαν το κτίριο του TRT και αντιστάθηκε παλικαρίσια.

……………..

Επίσης η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης δεν έμεινε σιωπηλή απέναντι στην απόπειρα πραξικοπήματος που έγινε ενάντια στο τουρκικό κράτος, αλλά στήριξε την μητέρα πατρίδα της.

Τούρκοι της Δυτικής Θράκης έκαναν διαμαρτυρία ζητώντας την έκδοση στην Τουρκία των 8 προδοτών της πατρίδας και μελών της οργάνωσης FETÖ/PDY, οι οποίοι στήριξαν το πραξικόπημα, αλλά όταν κατάλαβαν την αποτυχία του, με στρατιωτικό ελικόπτερο έφυγαν στην Ελλάδα και με έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, ζήτησαν από την Ελλάδα πολιτικό άσυλο.

…………….

Τζεγκίζ Ομέρ – Εφ, Μιλλέτ Ξάνθης
http://milletgazetesi.gr/view.php?id=13573
10/7/2019

Σχ: Άρθρο πιο κολακευτικό προς τους ιθύνοντες της Τουρκίας (Ερέν-Τσαβούσογλου)  δεν γίνεται .

Αλήθεια τώρα που το μεταφράσαμε και το δημοσιεύσαμε και εμείς, θα βρεθούν τίποτε δωρητές να βάλουν χρήματα να αγοράσουμε κι εμείς κανένα ραδιοφωνικό σταθμό αξίας 96.000 ευρώ;…
Αλήθεια οι αναφερόμενοι Ερέν και Τσαβούσογλου, εκτός από την ¨ηρωική¨ τους αντίσταση ΜΙΑ ανάρτηση εναντίωσης προς το πραξικόπημα έκαναν; Ή ήταν απασχολημένοι και αυτοί εκείνο το βράδυ ¨πολεμώντας¨ τους πραξικοπηματίες ;…
Καλά για τους γνωστούς τουρκοδίαιτους και τουρκόψυχους της Θράκης, είναι γνωστό πως εκείνη την βραδιά κοιμόταν βαθιά και δεν μπόρεσαν ούτε ένα τουίτ να γράψουν…

Previous Article

Ρατσισμός κατά μουσουλμάνων Αράβων στην Πόλη

Next Article

Αλεβίτες vs σουννιτικής πολιτικής επιβολής, ο αγώνας συνεχίζεται !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *