Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ

No Comments Share:

Πρέπει αμέσως να αλλάξουν τον δρόμο που οδηγεί την καταστροφή !

Cengiz

Ο αρθρογράφος Αμπντουρραχμάν Ντιλιπάκ της εφημερίδας Ακίτ στην Τουρκία, στις 31/1/2016 έγραψε :

¨Στην πραγματικότητα το PYD μαζί με τον στρατιωτικό του κλάδο το YPG εκφράζουν κάτι περισσότερο από το ΠΚΚ… Εντός του υπάρχουν Γεζίντι, καθολικοί, ορθόδοξοι, προτεστάντες… Σταδιακά το PYD γίνεται ένα ενωμένο μέτωπο. Πίσω από το PYD βρίσκονται τουλάχιστον μια ντουζίνα από χώρες. Το PYD είναι σαν ένας δούρειος ίππος… Οι Κούρδοι χριστιανοί εντός του PYD, γίνεται προσπάθεια να εμφανιστούν ξανά ως προστάτες. Στο θέμα αυτό υπήρξε συμφωνία με τον Χριστιανικό Στρατό. Στην περιοχή φτάνουν Ελληνοκυπριακές, Κελντάνι, Αραμαϊκές, Ασυριακές και Αρμενικές πολιτοφυλακές, εθελοντές ιεραπόστολοι από Βαλκάνια, Καύκασο, Αφρική και Λατινική Αμερική που μπορούν και μετατρέπονται σε μαχητές, εθελοντές ανθρωπιστικών οργανώσεων και εκπρόσωποι ΜΚΟ. Αυτοί εκπαιδεύονται εκεί. Οι μυστικές υπηρεσίες του προμηθεύουν χρήματα και όπλα.  Με το προσωπείο του PYD πράκτορες των  MOSSAD, CIA και MI5 εξαπλώνονται στο περιβάλλον. Στην περιοχή υπάρχουν οι ΗΠΑ και η Ρωσία. Υπάρχει Ελλάδα, Βουλγαρία, Βατικανό και φυσικά Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία…Δεν υπάρχει κάποιος που να μην υπάρχει εκεί. Υπάρχουν κόπτες από την Αίγυπτο του Σίσι και Νουσεϊρί πολιτοφυλακές του Άσαντ. Το Ιράν βέβαια προσπαθεί να μετέχει σε κάθε μορφή εκεί.

……………….

……………….¨

Γιατί σας τα κοινοποιώ αυτά ; Για να μάθετε τα εξής :

Η Ελλάδα περιλαμβάνεται εντός των γραμμών της τρομοκρατικής οργάνωσης YPG/PKK στην Συρία. Μάλιστα σύμφωνα με κάποιες ειδήσεις σε περιοχές συρράξεων της Τουρκίας, όπως στην Τζίζρε και στο Ντιγιαρμπακίρ υπάρχουν Έλληνες πράκτορες και Έλληνες ελεύθεροι σκοπευτές εντός των γραμμών του ΠΚΚ. Αυτό για κάποιους μπορεί να μην σημαίνει τίποτε, αλλά για μένα και για τα μέλη της μειονότητας που όπως εγώ έχουν ευαισθησίες, είναι κάτι που μας αφορά και προκαλεί ανησυχίες στους ομογενείς και ομόθρησκούς μου.

Τον τελευταίο καιρό στην στήλη μου, προσπαθώ να αναλύσω τις επισκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Τουρκία στο HDP-την πολιτική προέκταση του ΠΚΚ. Ρώτησα και ρωτάω ξανά, τι δουλειά έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με το HDP  ;

Ο δικός μας Τσίπρας είχε πει πως θαυμάζει τον ¨αγώνα¨ του HDP στην Τουρκία και ότι εμπνέεται από αυτόν.  Ο ¨αγώνας¨ του HDP είναι φανερός. Να βοηθά και να παρέχει προστασία στο ΠΚΚ… Σε ποιο όμως σημείο θαυμάζουν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρωθυπουργός μας το HDP  ; Oι Συριζαίοι μήπως θαυμάζουν το HDP για την βοήθεια που παράσχει στο δολοφονικό ΠΚΚ, το οποίο στρέφοντας την κάνη στο κράτος της Τουρκικής Δημοκρατίας ρίχνει σφαίρες αδιακρίτως σε αστυνομικούς, στρατιωτικούς, πολίτες και ακόμη και παιδιά Κούρδων ; Θαυμάζουν την δολοφονία αθώων ανθρώπων ή μήπως επιθυμούν την διάσπαση του μισητού εχθρού όπως βλέπουν την Τουρκία ; Ή μήπως ο αριστερός πρωθυπουργός Τσίπρας και οι συριζαίοι είναι μεγαλοϊδεάτες ; Η κατάσταση αυτό δείχνει. Γίνεται αντιληπτό πως στην Ελλάδα, η δεξιά και αριστερή ιδεολογία έχει την ίδια άποψη στο θέμα της Τουρκίας. Όταν πρόκειται για την εχθρότητα κατά της Τουρκίας και του Ισλάμ, οχυρώνονται στην ίδια γραμμή. Η ίδια στάση εκφράζεται και σχετικά με την πρόθεση του Ατζούν Ιλιτζαλί να ανοίξει τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα. Για μέρες τώρα στην βουλή και στα ΜΜΕ συνεχίζονται οι αντιδράσεις του τύπου ¨Μην επιτρέψετε στον Τούρκο να αγοράσει κανάλι¨. Εντέλει πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλο.
……………….
Kάτι που μας τράβηξε την προσοχή είναι πως ο Τσίπρας εξέφρασε επανειλημμένα και με ευχαρίστηση τον θαυμασμό του για το ΠΚΚ. Ο Τσίπρας σε αυτό το θέμα δείχνει ξεχωριστή ευαισθησία. Ο Τσίπρας που δεν λέει τίποτε για τους πραγματικούς τρομοκράτες, πολύ άνετα κατηγορεί την τουρκική κυβέρνηση για σφαγές.  Στο θέμα των σφαγών στοχοποίησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας. Όπως είναι φυσικά αθώωσε το PKK-ΗDP. Ξεδιάντροπα  και με βεβαιότητα ανακήρυξε ως ήρωες αυτούς του HDP που βοηθάνε την τρομοκρατική οργάνωση ΠKK. Έτσι αντιλαμβάνεται την καλή γειτονία η κυβέρνηση…
Τα γράφω αυτά για να μάθεις το πραγματικό πρόσωπο του χαμογελαστού όμορφου Τσίπρα. Αυτή είναι κατά μέσο όρο και η σκοπιά των συριζαίων. Εάν εγώ ως μειονοτικός ήμουν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του κόμματος εξέφραζε έτσι ανοιχτά τον θαυμασμό του για το HDP-ΠΚΚ, αμέσως θα υπέβαλλα παραίτηση. Ούτε λεπτό δεν θα στεκόμουν μέσα σε ένα κόμμα του οποίου ο πρόεδρος θαυμάζει την πολιτική προέκταση μιας τρομοκρατικής οργάνωσης  που στρέφεται κατά της μητέρας πατρίδας μου (εγγυήτριας και αιτίας ύπαρξης μου) και δολοφονεί τους εκεί ομογενείς και ομόθρησκους μου. Θα παραιτούμουν και στην δήλωση μου θα κατήγγελλα και θα αναθεμάτιζα τον συνεργάτη της τρομοκρατικής οργάνωσης πρόεδρο μου. Και μια και το έφερε το γραπτό, το επαναλαμβάνω : Ανάθεμα σε αυτούς που υποστηρίζουν και θαυμάζουν τους τρομοκράτες !

Αναθεματίζω και αντιδρώ, διότι η κυβέρνηση της χώρα στην οποία είμαι πολίτης και η κρατική πολιτική,  μας προκαλούν πόνο στην ψυχή μας. Εσκεμμένα ή όχι μας πληγώνουν πολύ. Μα χτυπάνε στην αρτηρία μας.

Καθώς στοχοποιούν την μητέρα πατρίδα μας που εκπροσωπεί και εγγυάται τις αξίες μας και με την οποία έχουμε την ίδια ιστορία, πολιτισμό, θρησκεία και καταγωγή, έτσι στοχοποιούν και εμάς, κάτι που μας προκαλεί πόνο και στενοχωριόμαστε πολύ.

………………

http://www.milletgazetesi.gr/view.php?id=4333

Τζεγκίζ Ομέρ

7/2/2016

Σχ : Νομίζω πως  πλέον αποκαλύφθηκε το αληθινό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, των συριζαίων και του ίδιου του Τσίπρα : ΜΕΓΑΛΟΪΔΕΆΤΕΣ !!!

Εμ το άλλο… Για τους Έλληνες πράκτορες και ελεύθερους σκοπευτές στην Τζίζρε !…

 Πιο πιθανό είναι να βοηθήσει τους Κούρδους εκεί ο…Μπόμπ ο σφουγγαράκης !  

Τι να πεις ;…

Παράκρουση από το πολύ μίσος για την Ελλάδα.

Previous Article

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ

Next Article

ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΑΘΙΤΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΕΒΡΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *