Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

KAHKE H ΨΥΧΗ ΤΟΥ !

0 σχόλια Share:

Kάηκε η ψυχή μας !

cengiz-en-son-w

Έρχονται εκλογές. Στην επικαιρότητα της χώρας βρίσκονται τα ποσοστά των κομμάτων, οι κενές υποσχέσεις των ηγετών τους και η αντιπαράθεση τους. Αλλά εγώ σε αυτή την εβδομάδα δεν θέλω να αναφερθώ στα εκλογικά θέματα. Δεν μου βγαίνει. Διότι τα πικρά γεγονότα στην μητέρα πατρίδα Τουρκία, μας λύπησαν βαθιά.
Στις αρχές της εβδομάδας 16 στρατιώτες και ακολούθως 14 αστυνομικοί, έγιναν μάρτυρες σε προδοτική ενέδρα. Συνεχίζουν να έρχονται ειδήσεις για σκοτωμούς παλικαριών που πολεμάνε για την ειρήνη. Τον πόνο αυτό φυσικά τον νοιώθουν όλοι οι αληθινοί φίλοι, οι ομογενείς και οι ομόθρησκοι, αλλά εμάς τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης μας δονεί ακόμη περισσότερο. Καταρχήν επηρεαζόμαστε ως άνθρωποι από τον πόνο, αλλά εμείς ταυτόχρονα είμαστε ομογενείς και ομόθρησκοι. Επίσης εμείς ως μειονότητα έχουμε έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο δεσμό με την Τουρκία. Η Τουρκία είναι η εγγυήτρια μας. Η Τουρκία είναι υπεύθυνη για εμάς και εμάς ως τμήμα των Οθωμανών μας άφησε υπό συγκεκριμένες συνθήκες στην Ελλάδα. Αντίστοιχο ημών είναι οι μη μουσουλμανικές μειονότητες στην Κωνσταντινούπολη. Εν ολίγοις δηλαδή η Τουρκία είναι η βασική ασφάλεια για την ύπαρξη μας. Δεν το πιθανολογούμε αλλά εάν μας συμβεί εμάς κάτι ανεπιθύμητο στην Ελλάδα , η μητέρα πατρίδα Τουρκία είναι που θα προφτάσει να μας βοηθήσει.


Η Τουρκία αποτελεί ένα ασφαλές λιμάνι στο οποίο προστρέχουν για βοήθεια όλοι οι καταπιεσμένοι κι όχι μόνο εμείς, μια χώρα που τείνει χείρα βοηθείας. Και όσο δυναμώνει αυτό το καθήκον θα καθίσταται ακόμη πιο σαφές. Το πιο σαφές παράδειγμα είναι πως περισσότεροι από 3 εκατομμύρια Σύριοι κατέφυγαν στις πύλες της. Η Τουρκία που δεν φέρεται σαν τις ευρωπαϊκές χώρες που δεν μπορούν να απαλλαγούν από τα απομεινάρια του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, άνοιξε τα σύνορα της αδιακρίτως στους καταπιεσμένους και βγάζοντας ένα κονδύλι 6 δις $ δέχτηκε τους ανθρώπους στην αγκαλιά της. Οι δε ευρωπαϊκές χώρες θέτουν ποσοστά και σηκώνουν συρματοπλέγματα στα σύνορα.
Ο μεγαλύτερος υπεύθυνος για αυτό δράμα και την ανθρώπινη ντροπή των ανθρώπων που διαφεύγουν προς την Δύση, είναι ακριβώς η Δύση που επεμβαίνει με άδικο τρόπο στην Μέση Ανατολή. Υπεύθυνοι για τον πόλεμο στην Συρία είναι η Αμερική και η Ευρώπη.
……………..
Οι μάρτυρες αυτοί όπως και οι προδοτικές και ύπουλες επιθέσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης του ΠΚΚ γίνονται για να σταματήσει αυτή η διαδικασία, να τεθεί υπό κηδεμονία η Τουρκία και για να οδηγηθεί στο σκοτάδι ο ισλαμικός κόσμος. Το ΠΚΚ είναι μόνο ένα πιόνι. Οι πραγματικοί εχθροί είναι αυτοί που το θρέφουν και το κατευθύνουν. Αυτοί πλέον δεν κρύβονται. Χώρες ηγέτες της Ε.Ε. όπως Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία και Γαλλία μαζί με το Ισραήλ στηρίζουν από κάθε πλευρά το ΠΚΚ. Στέλνουν όπλα και προσωπικό. Δυστυχώς και η χώρα μας η Ελλάδα περιλαμβάνεται σε αυτές. Άλλωστε τον αρχιτρομοκράτη Οτζαλάν, η Ελλάδα, ο Πάγκαλος και ο Σγουρίδης τον είχαν προστατέψει. Η Τουρκία τον κυνηγούσε, η Ελλάδα τον έκρυβε. Ο αρχιτρομοκράτης συνελήφθη, αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως η στάση της Ελλάδας άλλαξε.
Πρόκειται για μια κρατική πολιτική της Ελλάδας και δεν διακρίνεται κάποια αλλαγή σε αυτήν. Για όσο συνεχίζεται το σχέδιο του ότι η Τουρκία ως ¨κίνδυνος εξ ανατολών¨ αποτελεί την Νο1 εξωτερική απειλή, η Ελλάδα συνεχίζει να στηρίζει κάθε δομή που είναι εχθρική κατά της Τουρκίας. Συμπεριλαμβανομένων και των τρομοκρατικών οργανώσεων. Με επικεφαλής αυτών το ΠΚΚ. Για αυτό τον λόγο στην Ελλάδα κόμμα που δεν είναι αντιτουρκικό δεν συνεχίζει για πολύ την παρουσία του. Δεν θα είναι λάθος αν πούμε πως αποτελεί βασικό θεμέλιο για κάθε κόμμα. Κόμμα που δεν έχει αντιτουρκική ρητορική δεν πιάνει στην Ελλάδα. Το σύστημα δεν του αναγνωρίζει δικαίωμα ζωής.
Ο αντιτουρκισμός ως κρατική πολιτική στην Ελλάδα, έχει εγκατασταθεί τόσο πολύ, που οι Έλληνες πολιτικοί είτε δεν αποκαλούν το ΠΚΚ τρομοκρατική οργάνωση, είτε αποφεύγουν να το ονομάσουν. Κάποια κόμματα το αποφεύγουν, ενώ άλλα στηρίζουν ανοιχτά το ΠΚΚ. Και το ονομάζουν ως ¨απελευθερωτικό στρατό¨ και όχι ως τρομοκρατική οργάνωση. Η ίδια νοοτροπία βλέπουμε πως κυριαρχεί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκεί φαίνεται πως το ΠΚΚ δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση αλλά ένα ¨κίνημα ελευθερίας¨. Ελπίζουμε πως η Ελλάδα θα αντιληφθεί το συντομότερο δυνατό πως για όσο δεν αλλάζει γνώμη για αυτό το μίσος και την εχθρότητα, δεν θα έρθει πια ειρήνη στην περιοχή μας, κάτι που περισσότερο από όλους βλάπτει την ίδια. Διότι αυτή η εχθρότητα και η προστασία της τρομοκρατίας του ΠΚΚ δεν συνάδει με την ειρήνη και την ανθρωπιά.
……………….
……………….
Τζεγκίζ Ομέρ
Εφ. Μιλλέτ 10/9/2015

Previous Article

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Next Article

ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΦΕΡΘΗΚΕ ΛΙΓΟ… !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *