TourkikaNea.gr

Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΙΛΛΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

0 σχόλια Share:

cengiz

…………………………

………………………..

Η Δύση εξακολουθεί να επιδεικνύει την ίδια ανηθικότητα σε Παλαιστίνη και Συρία. Εξαιτίας αυτής της ανηθικότητας η Μέση Ανατολή έχει καταστεί μια λίμνη αίματος. Αυτή η Δύση είναι που αφού έπαιξε το σενάριο της ¨ισλαμική τρομοκρατίας¨ βρήκε και τον πρωταγωνιστή για το έργο αυτό. Εξόπλισε το κοπάδι των δολοφονικών σκυλιών της ISIS και το ξαμόλησε σε Ιράκ και Συρία.

Με αυτό τον τρόπο και εξαντλεί τους μουσουλμάνους βάζοντας τους τον ένα έναντι του άλλου και πουλάει όπλα και στήνει μέσω διαφόρων παιχτών στην περιοχή την κυριαρχία της.

Οι δολοφόνοι της ISIS εκκενώνουν χωριά Αράβων και Τουρκμένων, ακολούθως ο συνασπισμός των ΗΠΑ βομβαρδίζει την περιοχή εκεί, διώχνει την ISIS και μετά στέλνοντας εκεί στα σκυλιά του ΠΚΚ-PYD ανακηρύσσεται εκεί η περιοχή ως ¨Ελεύθερη Κουρδική Περιοχή¨. Γίνεται λόγος για χιλιάδες πράκτορες από Ισραήλ, ΗΠΑ και Γερμανία που βοηθάνε αυτά τα σκυλιά. Στις ειδήσεις δημοσιεύονται εικόνες.

Όπως θα καταλάβατε το παιχνίδι είναι μεγάλο.

…………………..

Καθώς η Τουρκία είναι ο τελευταίος πύργος του Ισλαμικού κόσμου, το παιχνίδι κινείται προς τα εδώ. Η εξέγερση στο Ταξίμ, οι επιχειρήσεις, η τρομοκρατία στα ΝΑ από ΠΚΚ-KCK, το Κομπάνι και η σφαγή στο Σούρουτς αποτελούν ενδείξεις για αυτό. Ο στόχος είναι να σύρουν την Τουρκία στο χάος, καταλαμβάνοντας έτσι τον τελευταίο ισχυρό πύργο του Τουρκικού και Ισλαμικού κόσμου. Και αυτό θα είναι το θλιβερό τέλος του Τουρκικού και Ισλαμικού κόσμου.

Ας έρθουμε στην Ελλάδα

Την ώρα που τρέχουν οι σχετικές με την κρίση εξελίξεις που καταστρέφουν την χώρα, στην Αθήνα έγινε διαμαρτυρία για την έκρηξη που συνέβη στο Σούρουτς της Τουρκίας. Θα λέγατε ¨να ένα όμορφο παράδειγμα αλληλεγγύης Τουρκίας-Ελλάδας¨, αλλά δεν είναι έτσι. Διότι εν προκειμένω δεν γίνεται λόγος ελληνοτουρκική αλληλεγγύη, αλλά για ελληνοκουρδική ή για να το πούμε πιο σωστά για αλληλεγγύη των ΠΚΚ- PYD-YPG με την ελληνική κυβέρνηση.

Μια ομάδα περίπου 300 ατόμων αποτελούμενη από ΠΚΚδες και άλλους ομοϊδεάτες διαμαρτυρήθηκαν για την έκρηξη στο Σούρουτς κάνοντας πορεία προς την τουρκική πρεσβεία. Φώναξαν συνθήματα κατά της Τουρκίας και του προέδρου της δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Κατηγόρησαν για το περιστατικό τον Ερντογάν και την Τουρκία. Κατηγόρησαν την τουρκική κυβέρνηση πως κλείνει τα μάτια σε αυτά που κάνει η ISIS. Στην πορεία μνημονεύτηκαν οι θανόντες της έκρηξης, ενώ οι διαδηλωτές κρατούσαν σημαίες των PKK-PYD και του Οτζαλάν.

Τις ίδιες μέρες και στο Ταξίμ έγιναν διαμαρτυρίες από δήθεν πατριώτες που κρατώντας παρόμοιες σημαίες κατήγγειλαν την τρομοκρατία. Το σημείο εδώ πραγματικά είναι διδακτικό. Τρομοκράτες που κρατούνε στα χέρια τους σημαίες του αρχιτρομοκράτη και της οργάνωσης κάνουν πορεία ειρήνης και ελευθερίας ενάντια στην τρομοκρατία. Οι τρομοκράτες κατηγορούν δηλαδή για τρομοκρατία την Τουρκία, στην οποία οι ίδιοι ασκούν τρομοκρατία.

Θα θυμάστε πως στις τελευταίες γενικές εκλογές στην Τουρκία το HDP που είναι ο πολιτικός κλάδος του ΠΚΚ, είχε δει κι ένα αδερφό κόμμα από Ελλάδα.  Ο ΣΥΡΙΖΑ εξ ονόματος του Τσίπρα είχε στείλει εκπρόσωπο σε προεκλογική συγκέντρωση του HDP στην Σμύρνη, ο οποίος έκανε και ομιλία υποστήριξης.  Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ έμμεσα διασφάλισε στήριξη στο ΠΚΚ.

Στο μεταξύ οι ΑΝΕΛ, ο μικρός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ, τι κάνει ; Φυσικά και δεν χάνει τον χρόνο του, αλλά δίνει τα χέρια για ειδική στρατηγική και στρατιωτική συνεργασία πρώτα με τον πραξικοπηματία Σίσι και ακολούθως με τους αξιωματούχους του Ισραήλ που τρομοκρατούν την Παλαιστίνη και δολοφονούν στην Γάζα. Και μάλιστα αυτό το στολίζει με αυτά τα λόγια : ¨Ο ελληνικός λαός είναι πολύ κοντά στον ισραηλινό λαό¨. Τι έχει ειπωθεί : Καθένας είναι μαζί με αυτούς που αγαπά…

Το κόμμα του Καμμένου που προσπαθεί να συντηρήσει την εχθρότητα κατά της Τουρκίας και της τουρκικής μειονότητας, φυσικά είναι γεμάτο με ομοϊδεάτες του ΠΚΚ. Ο συμπολίτης μας και μέλος της κυβέρνησης Π. Σγουρίδης είναι μόνο ένας εξ αυτών, καθώς όταν ήταν αντιπρόεδρος της βουλής προστάτεψε και έκρυψε στην Ελλάδα τον Αμπντουλλάχ Οτζαλάν. Είναι επικεφαλής αυτών που ψάχνουν ευκαιρία να βασανίζουν την μειονότητα, ενώ σε αυτό το θέμα τον ανταγωνίζεται και ένα άλλο μέλος της κυβέρνησης ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ. Ο Θεός να φυλά από το κακό τους.

Η χώρα φλέγεται αλλά κοίτα τι ντέρτι έχουν αυτοί. Αντί να κάτσουν να βρούνε λύση στην κρίση, ασχολούνται με δουλειές που θα βουλιάξουν παραπάνω την χώρα. Την ώρα που η τρομοκρατική οργάνωση του ΠΚΚ συνεχίζει να δολοφονεί στην Τουρκία στρατιώτες και πολίτες, οι εταίροι της κυβέρνησης συνεχίζουν να στηρίζουν το ΠΚΚ. Κατά τον ίδιο τρόπο την ώρα που το Ισραήλ δολοφονούσε μουσουλμάνους στην Παλαιστίνη αλλά και Τούρκους πολίτες που τους μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια, η ελληνική κυβέρνηση (δεξιοί και αριστεροί) υπογράφει συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με το Ισραήλ. Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία που ενώνουν την ριζοσπαστική αριστερά και δεξιά, η εχθρότητα δηλαδή κατά των Τούρκων και μουσουλμάνων.

Η συνεργασία με δολοφόνους είναι μια συνηθισμένη κατάσταση για τις ελληνικές κυβερνήσεις. Το έκαναν και παλιότερα. Το πλέον ανελέητο είναι αυτό που έγινε στην Βοσνία και ειδικότερα στην Σρεμπρένιτσα. Και σε αυτούς που λένε πως ¨εκεί δεν υπήρχε ελληνική κυβέρνηση αλλά μόνο στελέχη της Χρυσής Αυγής, να τους πω το εξής. Η μόνη χώρα της Ε.Ε. που παραβίαζε τότε το εμπάργκο όπλων ήταν η Ελλάδα και ως κράτος τότε προστάτεψε και έκρυψε τους εγκληματίες πολέμου Σέρβους. Αυτό ήταν είδηση στις τηλεοράσεις όλου του κόσμου. Σχετικά με το θέμα αυτό έχουν γραφτεί αρκετά βιβλία από συνειδητούς Έλληνες πατριώτες.

Η Ελλάδα ακόμη και βουλιάζοντας επιδιώκει την εχθρότητα κατά της Τουρκίας. Η Ε.Ε. και οι ΗΠΑ με πρόφαση την ISIS επιδιώκουν να ¨διαλευκάνουν¨ την τρομοκρατική οργάνωση του ΠΚΚ. Βάζοντας το ΠΚΚ να πολεμήσει κατά της ISIS, δήθεν το ηρωοποιούν. Για το Κομπάνι γίνεται επιστράτευση, δεν γίνεται όμως για το Μπαγιρμπουτζάκ των Τουρκμένων. Από την άλλη ανακηρύσσουν την Τουρκία ως υποστηρικτή της ISIS, λανσάροντας την έτσι ως κράτος-τρομοκράτη. Σκοπός είναι η πτώση του τελευταίου πύργου με την πρόφαση της τρομοκρατίας. Κοινός τους στόχος είναι ο τελευταίος άπαρτος πύργος του τουρκικού και ισλαμικού κόσμου, η Τουρκία. Εάν πέσει η Τουρκία, πέφτουμε όλοι, πέφτει η ανθρωπότητα…

Όπως θα καταλάβατε το παιχνίδι είναι μεγάλο. Παιχνίδι σκυλιών και τσακαλιών. Θέλουν να βάλουν τα γουρούνια με την μορφή αρνιού ώστε να τα δώσουν να τα φάνε οι μουσουλμάνοι, αλλά οι μουσουλμάνοι δεν τα τρώνε.

Τελευταία φράση : Όλα τα σκυλιά του κόσμου να ενωθούν, ένα άλογο δεν κάνουν.

Τζεγκίζ Ομέρ

Εφ. Μιλλέτ  23/7/2015

Previous Article

¨ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ¨

Next Article

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *