fbpx

TourkikaNea.gr

Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

KAΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΡΤΙ ΤΟΥ…

0 σχόλια Share:

cengiz-yeni-web son

 

……………….

……………….

Στις μέρες μας αρκετοί λαοί παρά το ότι μιλάνε την ίδια γλώσσα, η καταγωγή τους και τα κράτη τους είναι διαφορετικά. Κροάτες, Βόσνιοι, Σλοβένοι και Σέρβοι είναι διαφορετικά έθνη αλλά μιλάνε την ίδια γλώσσα. Ιδιαίτερα οι Κροάτες τονίζουν την διαφορετική καταγωγή τους. Λένε πως ¨είμαστε Ιλλυριοί αλλά υπό την πίεση των Σλάβων η γλώσσα μας αφομοιώθηκε. Παρόμοια πράματα δηλώνουν οι Σλοβένοι και οι Βόσνιοι. Στην Βραζιλία λόγω της πορτογαλικής εκμετάλλευσης επίσημη γλώσσα έγιναν τα πορτογαλικά και καθώς διδάχτηκε για πολλά χρόνια, μεγάλο μέρος του λαού μιλά πορτογαλικά και η επίσημη γλώσσα είναι αυτά. Κατά τον ίδιο τρόπο σε πολλά μέρη της Αφρικής μιλιούνται γαλλικά. Μπορούμε δηλαδή να πούμε πως επειδή οι Αφρικανοί ξέχασαν τη γλώσσα τους και μιλάνε γαλλικά έγιναν και Γάλλοι ;  Προφανώς και οι δικοί μας σλαβοπομάκοι που μισούν τον τουρκισμό και το Ισλάμ είναι Γάλλοι. Έτσι μόνο καταλαβαίνουμε το πόσο ¨Γάλλοι¨είναι κι αυτοί. Ετούτων τις επιβολές και τα στημένα που προβάλλονται ως επιστημονικές απόψεις και αποδείξεις τα ¨καταπίνουν¨ μόνο αυτοί που θέλουν να τα καταπιούν. Τα περισσότερα ούτε οι ίδιοι δεν τα πιστεύουν, διότι κατά την γνώμη μου αυτοί που τα υποστηρίζουν αυτά δεν είναι Πομάκοι. Ένας σοβαρός Πομάκος δεν ασχολείται με τέτοιες ανοησίες και προδοσίες. Για αυτό τον λόγο αυτοί που υποστηρίζουν πως οι Πομάκοι δεν είναι Τούρκοι δεν μπορεί να είναι Πομάκοι.


Πρόκειται για εκδυτικοποιημένους σκλάβους που στην καλύτερη περίπτωση τους Πομάκους σε κάθε ευκαιρία που περναει από το χέρι τους και με την παραμικρή αφορμή βάζουν αμφιβολίες στα μυαλά των ανθρώπων  προσπαθώντας να τους αποσπάσουν από τον τουρκοισλαμικό κόσμο.

Άλλωστε αν δει κανείς τις αηδίες τους στο διαδίκτυο, δεν είναι υπέρ της μειονότητας στην Δυτική Θράκη, αλλά μιλάνε με τα λόγια του παρακράτους και της επίσημης κρατικής πολιτικής που υποβάλλουν μηνύσεις κατά του μειονοτικού τύπου και προσπαθούν να αφομοιώσουν την μειονότητα.

Αυτοί εξυπηρετούν το καθεστώς που επιδιώκει να εξαφανίσει τον μειονοτικό τύπο. Οι ανθρωπιστές και αριστεροί που κάνουν σλαβοπομακική προπαγάνδα στην Τουρκία είναι στις ίδιες γραμμές με τους ελληνοπομάκους και τους δημοσιογράφους που στην Ελλάδα στηρίζονται από ακροδεξιούς κύκλους. Σαν συμπέρασμα δηλαδή, αυτοί οι οποίοι στην Τουρκία φέρεται να είναι αριστεροί, επαναστάτες, προοδευτικοί, οπαδοί του Γκεζί, μαρξιστές και αναρχικοί είναι στην ουσία αγκαζέ με τους φερόμενους ως ιδεολογικούς τους αντιπάλους στην Ελλάδα, δηλαδή με τους ακροδεξιούς και ρατσιστικούς κύκλους  που στηρίζουν την καπιταλιστική κρατική ιδεολογία. Αυτοί λοιπόν με αλληλεγγύη ενώθηκαν και υπερασπίζονται τα αντι-μειονοτικά άτομα και  αποτελούν τα μεγάφωνα του παρακράτους. Μα από πού και ως που συνδέονται αυτοί ;

Φαίνεται δηλαδή πως όταν πρόκειται για εναντίωση στον τουρκισμό και στο Ισλάμ,  δεξιοί και αριστεροί συμμαχούν και επιτίθενται ομαδικά. Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης αντιμετωπίζουν παρόμοια επίθεση σε Ελλάδα και Τουρκία.  Όλες αυτές οι ¨παράλληλες δυνάμεις¨ με διάφορες δομές και επωνυμίες γύρω από Σλαβοπομάκους και Ρωμά, επιτίθενται σαν λυσσασμένα σκυλιά στην τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης.
Ο Αλλάχ να μας προστατεύει από την κακία τους !

ΤΖΕΓΚΙΖ ΟΜΕΡ

Εφ. Μιλλέτ  11/6/2015

Previous Article

ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Next Article

ΜΕΧΜΕΤ ΜΠΑΡΑΝΣΟΥ-ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.