Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΤΖΕΝΓΚΙΖ ΟΜΕΡ

0 σχόλια Share:

Εφ. Μιλλέτ της 25-10-2007  

…Τα άτομα που μας μήνυσαν υποστηρίζουν πως ¨προσβάλαμε την τιμή τους¨. Αν αυτοί όμως ως άτομα παλεύουνε για την δική τους αξιοπρέπεια , εμείς αγωνιζόμαστε για την αξιοπρέπεια και την τιμή ενός έθνους. Παλεύουμε δηλαδή για την τιμή όλων των Τούρκων της Δ. Θράκης. Εμείς δεν προσβάλλαμε ούτε την τιμή τους, ούτε την αξιοπρέπεια τους. Εκείνοι όμως προσπαθούνε να προσβάλλουν την τιμή των Τουρκομουσουλμάνων της Δ. Θράκης. Προσβάλλουν την εθνική μας ταυτότητα που αποτελεί τιμή μας. Ισχυρίζονται πως οι Τούρκοι της Δ. Θράκης που ζούνε στα βουνά δήθεν είναι Έλληνες-Πομάκοι. Ασκούνε δηλαδή την προπαγάνδα των επίμονων ¨μηχανισμών¨ που δεν αποδέχεται το έθνος μας. Αυτό είναι μια προσβολή για τους Τούρκους της Δ. Θράκης. Ταυτόχρονα αποτελεί παραβίαση θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.  

     Ο Νίκος Κόκκας και ο Σεμπαετίν Καραχότζα  απέσυραν τις μηνύσεις τους. Μήπως επειδή κατάλαβαν τα λάθη τους; Μακάρι να ήταν έτσι, αλλά ο δικηγόρος αυτών των ατόμων που είναι και δικηγόρος του Πομακικού συλλόγου, υπέβαλε νέες μηνύσεις. Τι να πούμε, καλή ευκολία… Εμείς εδώ είμαστε. Αφού υποβάλλουν μηνύσεις έχουν να δούνε…. Ας συνεχίσουν να προκαλούνε την υπομονή του έθνους μας να δούμε…..Να ξέρουν όμως πως και η υπομονή έχει τα όρια της. Αν συνεχίσουν να προσβάλλουν την ταυτότητα του έθνους μας θα υποστούνε και τις συνέπειες. Κανείς και κανένα έθνος δεν μένει αδιάφορο στην προσβολή της ταυτότητάς του που αποτελεί την τιμή και την αξιοπρέπεια του. Αυτοί που παίζουν αυτά τα παιχνίδια με την ταυτότητα μας δεν είναι τίποτε άλλο παρά άτομα που διαταράσσουν την γαλήνη της περιοχής μας και αποτελούνε απειλή για την δημόσια ασφάλεια.

Σχόλιο : Για γίνε πιο σαφής ρε Τζενγκίζ … Δηλαδή τι θα γίνει, αν ξεχειλίσει η υπομονή σας ; Να σου υπενθυμίσω πάντως τι είχε πει ο Καραισκάκης όταν τον είχαν απειλήσει οι Οθωμανοί : Θα μου κλάσετε τον μπούτζον!!  

Previous Article

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ

Next Article

ΟΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΕ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *