Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΥΚΗΣ ΤΖΕΜΙΛ ΚΑΜΠΖΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ

1 σχόλιο Share:

………………….

¨Όπως έχω δηλώσει πολλές φορές παλιότερα, εμείς ετοιμάσαμε την προκήρυξη μας κατ΄εφαρμογήν ομόφωνης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου. Την σχετική με την πρόσληψη προσωπικού προκήρυξη την ετοιμάσαμε σύμφωνα με τον νόμο. Άλλωστε αυτή την προκήρυξη την εξέτασαν και την ενέκριναν και η Διοικητική Γενική Γραμματεία και το ΑΣΕΠ. Μετά από την έγκριση από αυτούς τους φορείς έγινα η ανακοίνωση της προκήρυξης. Αλλά μετά άρχισαν οι αντιδράσεις. Άρχισε έρευνα. Τις περασμένες μέρες με έγγραφο που στάλθηκε από το ΑΣΕΠ-Θεσσαλονίκης, μας ενημέρωσαν πως η προκήρυξη αυτή ακυρώθηκε. Στην κατεύθυνση αυτή μας ζητήθηκε αυτή την ακυρωτική απόφαση να την περάσουμε από το δημοτικό συμβούλιο. Αλλά στο έγγραφο δεν αναφέρεται το αιτιολογικό της ακύρωσης. Εμείς λοιπόν εγγράφως ρωτήσαμε σχετικά με το αιτιολογικό. Αυτοί μας απάντησαν. Μας ζητάνε να ακυρώσουμε την προκήρυξη. Λένε πως θα εξετάσουν ξανά αυτή την προκήρυξη. Στην πραγματικότητα το αιτιολογικό της ακυρότητας δεν αναφέρεται σαφώς.  Το επαναλαμβάνω όμως ως εμείς δεν κάναμε κάτι έκνομο. Αυτό το θέμα της  πρόσληψης προσωπικού θα το φέρουμε πάλι στο δημοτικό μας συμβούλιο, θα το συζητήσουμε και θα πάρουμε ξανά απόφαση.

…………………..

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=7586

21/6/2017

Σχ: Κ. Καμπζά η δική μας συμβουλή είναι η εξής:

Αυτή την φορά στο δημοτικό συμβούλιο να πάρετε ως παράδειγμα τους άλλους δήμους της Θράκης και να αυξήσετε τις θέσεις εργασίας στο δήμο σας με διαμεσολαβητές γλώσσας πομακικής και τουρκικής αφού τόσο το θέλετε! Αλλά σε καμιά περίπτωση η Ελληνική πολιτεία δεν θα επέτρεπε στην ελληνική επικράτεια να θεωρηθεί απαραίτητο προσόν η τουρκική γλωσσά σε ανέργους επιστήμονες και διοικητικούς υπαλλήλους.  Ζείτε σε μια δημοκρατική χώρα, οπότε φροντίστε οι ομόφωνες αποφάσεις να μην αδικούν και να μην υποτιμούν την νοημοσύνη όλων! Η ελληνική πολιτεία,  δίνει ένα μήνυμα σε σας και σε αυτούς που κατάρτισαν αυτήν την καθαρά φωτογραφική προκήρυξη.

Previous Article

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΚΚ ΣΤΗΝ ΝΤΑΓΛΙΤΖΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΚΚΑΡΙ

Next Article

ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΝΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 σχόλιο

  1. Θα ήθελα να μάθαινα πως θα αντιδρούσε η επίσημη τούρκικη κυβέρνηση και πως θα ενεργοποιείτο ο τούρκικος κρατικός μηχανισμός εάν κάποιος Ελληνόψυχος, τούρκος πολίτης δήμαρχος κάποιου τούρκικου δήμου, αναρτούσε σε επίσημο τούρκικο κρατικό χώρο μιά ανακοίνωση πως για να προσληφθείς στον τούρκικο τούτον δήμο θα πρέπει να γνωρίζεις καλά Ελληνικά και μάλιστα να είσαι απόφοιτος/πτυχιούχος κάτοχος του συγκεκριμένου Ελληνικού τίτλου σπουδών. Ποιά φαντάζεστε θα ήταν η τύχη αυτού του δημάρχου στην δημοκρατική τουρκία;;; Δεν είναι ανάγκη να απαντήσετε, οι σκέψεις που κάνατε όλοι μου αρκούν….

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *