Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΠΡΟΞΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΑΡΝΙΤΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ…

No Comments Share:

Oι μητέρες που εκπαιδεύουν συναντήθηκαν στο τσάι

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (B.T.A.Y.T.D.) με εκδήλωση τσαγιού έφερε σε επαφή τις μητέρες οι οποίες μετάσχουν στο σχέδιο ¨Μητέρες που εκπαιδεύουν¨, σχέδιο που γίνεται στα πλαίσια του KÖYEP.

Οι εθελόντριες γυναίκες του σχεδίου ¨Μητέρες που εκπαιδεύουν¨, βρέθηκαν το βράδυ της 20ης Απριλίου 2012 με τα νέα μέλη, συζήτησαν πως μπορεί να είναι πιο αποδοτικό το σχέδιο, πως μπορεί να φτάσει σε ακόμη περισσότερους μαθητές, ενώ τα μέλη του KÖYEP Τουλάι Κιουλτσίογλου, Σιμπέλ Ντουρμούς, Εμινέ Χουσείνογλου και Σεμά Χαλίλ ενημέρωσαν τις υπόλοιπες για τις εξελίξεις από τότε που άρχισε το σχέδιο μέχρι σήμερα.

Στην εκδήλωση αυτή όπου μετείχαν η Εσίν Σάρνιτς-σύζυγος του προξένου της T.C. στην Κομοτηνή, η υποπρόξενος Μπερίν Οκούρ, αντάλλαξαν απόψεις με τις υπεύθυνες του KÖYEP και τις ευαίσθητες αυτές μητέρες σχετικά με τις προοδευτικές προσπάθειες, την εξέλιξη του σχεδίου και την διάδοση του.

Εφ. Μπιρλίκ 25-4-2012

Σχόλιο : Ενδεχομένως σωστή η προσπάθεια αλλά αναρωτιέμαι για κάτι. Ποιός βάζει τα γρόσια για την πραγματοποίηση αυτών των σχεδίων ; Π.χ. όταν έρχεται μια ειδικός από την Τουρκία για να μιλήσει σε ένα χωριό, τα έξοδα ποιός τα βάζει ; Οι εθελόντριες ;  Μήπως η παρουσία της συζύγου του προξένου εκεί, μας λέει κάτι ;

Previous Article

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΞΑΝΘΗΣ

Next Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 97Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *