Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΕΦ. ΜΠΙΡΛΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

0 σχόλια Share:

H ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΛΧΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ

 

Η υφυπουργός Αμύνης Μαρία Κόλλια Τσαρουχά επισκέφτηκε το χωριό Κάλχας. Η Τσαρουχά στο καφενείο του χωριού έφαγε γλυκό κανταΐφι και ήπιε τουρκικό καφέ .

Η  υφυπουργός Αμύνης Μαρία Κόλλια Τσαρουχά στα πλαίσια της επίσκεψης της στις περιοχές ευθύνης του 4ου Σ.Σ., επισκέφτηκε το χωριό Κάλχας. Εκεί παρακολούθησε τις αντιπλημμυρικές εργασίες που έγιναν εκεί με την συμβολή του στρατού και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κάλχα -Οσμάν Μεχμέτ. . Η Τσαρουχά συνομίλησε με τους πολίτες που την υποδέχθηκαν στο καφενείο του χωριού και είπε στον Οσμάν Μεχμέτ, πως όταν υπάρχουν παρόμοιες ανάγκες στο χωριό όπως η επισκευή και η κατασκευή δρόμων, να απευθύνονται σε αυτήν.

Παρακολούθησε την άσκηση της εθνοφυλακής

Η υφυπουργός Αμύνης Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, παρακολούθησε την άσκηση της εθνοφυλακής (υπάγεται στην 29η ΜΧΚ ΤΑΞ) που αποτελείται από πολίτες του νομού Ροδόπης, τους συνεχάρη για την απόδοση τους και χάρισε μια πλακέτα.

Επισκέφτηκε την ορεινή περιοχή της Ξάνθης

Η υφυπουργός Αμύνης Τσαρουχά, το πρωί της Κυριακής, μετείχε μαζί με αξιωματικούς στην λειτουργία που τελέσθηκε στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην κωμόπολη του Εχίνου στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης, περπάτησε στους δρόμους του Εχίνου, επισκέφτηκε τα παιδιά σε ένα σχολείο και συνομίλησε με ανθρώπους της περιοχής.

Δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του δημάρχου Μύκης Τζεμίλ Καμπζά και της ομάδας του να επισκεφτεί τον δήμο Μύκης.

Την υφυπουργό Αμύνης Τσαρουχά, συνόδευαν ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής, ο διοικητής του 4ου Σ.Σ Γεώργιος Καμπάς και διοικητές μονάδων της περιοχής.

…………………..

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/15010-savunma-bakani-yardimcisi-caruha-kalfa-koeyuenue-zyaret-ett.html

18/11/2018

Σχ: Εμείς να συγχαρούμε την κ. Τσαρουχά για την δήλωση της στην Ξάνθη, στην οποία έκανε λόγο για ¨ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ¨. Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται αυτονότητο, αλλά όταν μιλάμε για πολιτικούς της εκάστοτε κυβέρνησης, πιστέψτε μας δεν είναι καθόλου αυτονόητο…

Δυστυχώς…

Previous Article

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ YPG

Next Article

ΦΤΑΝΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΝΤΛΙΜΠ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!