Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ TΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ ΓΙΑ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ

0 σχόλια Share:

H ¨Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής¨ (GTGB) οργάνωσε ταξίδι στο Τσανάκκαλε

Η GTGB στις 8 Σεπτεμβρίου οργάνωσε ταξίδι στο Τσανάκκαλε

Σχετικά με το ταξίδι έγινε από την GTGB η εξής ανακοίνωση:

Στο ταξίδι που οργάνωσε στις 8/9 στο Τσανάκκαλε η GTGB, μετείχαν νέοι από τα τμήματα νεολαίας, παραδοσιακών χορών και σαζιού της GTGB. Στο ταξίδι αυτό επικεφαλής του οποίου ήταν ο πρόεδρος της GTGB Nετζάτ Αχμέτ, για να γίνει δυνατή η διαμόρφωση των νέων με τους ηρωισμούς των προγόνων, έγιναν επισκέψεις στο μνημείο των ηρώων και στο Κέντρο Προσομοίωσης. Μοιράσθηκαν στους νέους από την προεδρία δώρα αγορασθέντα από το υπουργείο Πολιτισμού. Στο μνημείο έγινε θεατρική επίδειξη που έκανε τους μαθητές να δακρύζουν. Σε αυτό το ταξίδι οι νέοι με άνετο τρόπο αντιλήφθηκαν πόσο σημαντικό είναι να πολεμάς με αυτοθυσία και πίστη παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες. Η διοίκηση της  GTGB ανακοινώνει προς όλη την κοινή γνώμη πως θα από τώρα και μετά θα δώσει προτεραιότητα σε τέτοιου είδους ταξίδια που ανατρέφουν τους νέους του αύριο με συνείδηση και με ιστορική γνώση.

Ως διοίκηση της GTGB ευχαριστούμε όλους όσους  μόχθησαν για την πραγματοποίηση του ταξιδιού, όπως και όλους τους δασκάλους που  έκαναν τις ξεναγήσεις¨.

 

http://rodopruzgari.com/item/7079-g%C3%BCm%C3%BClcine-t%C3%BCrk-gen%C3%A7ler-birli%C4%9Fi-%C3%A7anakkale%E2%80%99ye-gezi-d%C3%BCzenledi.html

11/9/2017

Σχ: Ο σύλλογος αυτός η GTGB πέραν του οτι λειτουργεί παράνομα, να επισημάνουμε (για αυτούς που δεν το γνωρίζουν) πως έχει ¨πολύ καλές σχέσεις¨ με το τουρκικό προξενείο Κονοτηνής. 

Previous Article

ΚΤΙΡΙΟ-ΕΚΤΡΩΜΑ ΣΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ

Next Article

ΕΝΕΡΓΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *