Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΛΛΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

No Comments Share:

Ιρφάν Ουζούν: Ξεκίνησε η θετική πορεία για το τέμενος της Σμίνθης

O θεματικός αντιπεριφερειάρχης, Ιρφάν Ουζούν, μας μετέφερε τα καλά νέα ότι το πρόβλημα που υπήρχε με το τέμενος της Σμίνθης μπήκε σε τροχιά επίλυσης.

Ο Ιρφάν Ουζούν δήλωσε ότι πρόβλημα που υφίστατο με το τέμενος της Σμίνθης έχει πλέον μπει σε τροχιά επίλυσης σε μεγάλο ποσοστό, μέσω επίσημης απόφασης που φέρει την υπογραφή της Υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, κας Άννας Διαμαντοπούλου και πρόσθεσε: «Ξεκίνησε η θετική πορεία προς την επίλυση του προβλήματος του τεμένους της Σμίνθης. Με επίσημη απόφαση που απεστάλη από το Β’ τμήμα Ετερόθρησκων, της Διεύθυνσης Ετερόδοξων και Ετερόθρησκων της Γενικής Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο συμβούλιο των εφόρων του τεμένους της Σμίνθης και στην πολεοδομία της προεδρίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ξεκίνησε η θετική πορεία για το τέμενος της Σμίνθης».

Η απάντηση του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Εκπαίδευσης και Θρησκευμάτων, στην αίτηση της Πολεοδομίας του δήμου Ξάνθης, με αριθμ. πρωτοκόλλου 2560 και ημερομηνία 26.09.2011 για παραχώρηση άδειας για τη λειτουργία του τεμένους της Σμίνθης, προβλέπει τα εξής: «Εφόσον η διεύθυνσή σας διαπιστώσει ότι ισχύουν όλες οι σχετικές νομικές προϋποθέσεις, συμφωνείται η πρόοδος των εργασιών για την κατασκευή ενός νέου τεμένους στο χώρο οπού βρισκόταν το προηγούμενο τέμενος στη Σμίνθη». Η απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με ημερομηνία 12 Ιανουαρίου 2012 προβλέπει και τα εξής:

«Η παραχώρηση έγκρισης για τη λειτουργία του τεμένους, δεν αποτελεί επ’ ουδενί λόγω άδεια για τη λειτουργία του τεμένους. Μετά από νομιμοποίηση των εργασιών από την αρμόδια Πολεοδομία, είναι υποχρεωτική η κατάθεση από μέρους των ενδιαφερομένων, της αίτησης και των απαραίτητων των εγγράφων στο υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων για να παραχωρηθεί η σχετική άδεια για τη νόμιμη λειτουργία του εν λόγω τεμένους.

Περιοδικό Αζινλίκτσα 25-1-2012

 

Σχόλιο : Για τον ναό του Αγίου Νεκταρίου στο μετόχι της Ι.Μ. Βατοπεδίου που έχει επιβληθεί πρόστιμο 150 χιλιάδες ευρώ θα υπάρξει καμμία ¨τροχιά επίλυσης¨  ή θα πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε για διακρίσεις σε βάρος των χριστιανών ;

Previous Article

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Next Article

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.