Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ

0 σχόλια Share:

O Γενικός Προεδρος του DEB επισκέφτηκε το χωριό Ήπιο

1

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου ο Γενικός Πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς επισκέφτηκε το χωριό Ήπιο και έκανε εκεί την προσευχή της Παρασκευής μαζί με τον κόσμο του χωριού.

Μετά από την προσευχή ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς έκανε μια σύντομη ομιλία προς τον κόσμο του χωριού. Στην ομιλία του είπε πως οι μειονοτικοί είναι αυτοί που περισσότερο από όλους έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση, πως οι νέοι καθώς δεν τους βάζουν σε δουλειές στο δημόσιο, απελπισμένοι εγκαταλείπουν την πατρική εστία και την περιοχή, κάτι που όπως είπε του προκαλεί ανησυχία για το μέλλον.

2 3

Ανέφερε πως με το κόψιμο των επιδοτήσεων για τα καπνά, οι καπνοπαραγωγοί δέχτηκαν ισχυρό χτύπημα και ότι η κυβέρνηση αυτή πάνω στην οποία είχαν ελπίσει πολλά για τα μειονοτικά θέματα, δεν κάνει κάποιο σοβαρό βήμα.  Ο Πρόεδρος ανέφερε πως προβλήματα όπως η εκπαίδευση, η άρνηση της ταυτότητας, η ελευθερία πίστης, οι μουφτείες, τα βακούφια,η πολιτική εκπροσώπηση και τα οικονομικά θέματα, κάθε μέρα που περνά εμβαθύνονται και ότι για αυτό τον λόγο άρχισαν μια καμπάνια συλλογής υπογραφών, για να φτάσουν αυτά τα προβλήματα στην κυβέρνηση.  Ανέφερε πως είναι βέβαιος πως ο λαός μας σε αυτό το θέμα θα πράξει και με το παραπάνω τα δέοντα.

4

http://www.debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=4097

6/2/2016

Σχ: Φανταστείτε σε τι σημείο-ρεζίλι έχουν φτάσει τα τζαμιά στα οποία κάνουν κουμάντο  οι ψευτο-τουρκομουφτήδες. Ο πρόεδρος ενός κόμματος να κάνει πολιτική ομιλία ΜΕΣΑ στο τζαμί. Εμείς ψάξαμε στο Google-εικόνες να δούμε μήπως κάτι αντίστοιχο γίνεται στην Τουρκία και φυσικά δεν βρήκαμε κάτι τέτοιο. Ούτε ο Ερντογάν δεν τόλμησε κάτι τέτοιο. Φαίνεται ο Τσαβούς είναι….ανώτερος !

Δείτε επίσης την πολυτέλεια του τζαμιού… Είναι σαφές πως κατασκευάστηκε με τις εισφορές των χωρικών του Ηπίου…

Previous Article

ΤΑΞΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Next Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Ε.Ο.Τ.Δ.Θ.

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *