Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΙΔΕΑ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ…

No Comments Share:

¨Να φιλοξενήσουμε τμήμα των Σύριων προσφύγων στην περιοχή μας¨

kucuk_14

Ο Ξανθιώτης πρώην υποψήφιος βουλευτής και περιφερειακός σύμβουλος  Δρ. Μπουρχάν Μπαράν τόνισε πως είναι ανάγκη να βοηθηθούν οι Σύριοι πρόσφυγες και έκανε έκκληση προς τους μειονοτικούς φορείς και οργανώσεις να τους βοηθήσουν.

Ο Μπουρχάν Μπαράν σε δήλωση του στα σόσιαλ μίντια ανέφερε πως πρέπει οι εκπρόσωποι της μειονότητας τα προβούν σε κινήσεις ώστε ένα τμήμα των Σύριων προσφύγων να φιλοξενηθούν στην περιοχή μας.

……………………..

Ο Μπαράν αναφερόμενος σχετικά με αυτό το θέμα από λογαριασμό του στα σόσιαλ μίντια αναφέρει τα εξής : ¨Η χώρα μας η Ελλάδα είπε ¨ναι στην προσωρινή ή μόνιμη φιλοξενία 50.000 εξ αυτών των ομοθρήσκων μας. Κάτι που υποδεχόμαστε με θαυμασμό. Ένα στοιχείο όμως που τράβηξε την προσοχή μας είναι πως για κάποιο λόγο στην διανομή τους μέσα στην χώρα δεν περνιέται ο νομός του Κιλκίς. Κι όμως μετά από την διάλυση της ΕΣΣΔ, είχαν επιλεγεί ειδικά οι περιοχές όπου ζει η μειονότητα μας για την εγκατάσταση των ελληνικής καταγωγής ανθρώπων που ζούσαν εκεί. Πιστεύω πως είναι καθήκον μας παράλληλα με τις καμπάνιες για περισυλλογή βοήθειας, να μοιραστούμε με ένα τμήμα από αυτούς , το κρεβάτι μας, τα εμβόλια μας και την αγάπη μας¨.
………………

………………

Εφ. Γκιουντέμ 30/10/2015

Previous Article

TA ΣΥΓΧΑΡΙΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ

Next Article

H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *