Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (…) ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ…

1 σχόλιο Share:

Μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTTDK) είχαν στις 11 Μαρτίου μια σειρά από συναντήσεις στην Άγκυρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα μέλη της BTTDK αρχικά έγιναν δεκτοί από τον πρόεδρο της τουρκικής βουλής Μουσταφά Σεντόπ. Ακολούθως έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων Δρ. Αλή Ερμπάς και τέλος από τον πρόεδρο της Διεύθυνσης Απόδημων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων (ΥΤΒ) Αμπντουλλάχ Ερέν.

Ο πρόεδρος της τουρκικής βουλής δέχθηκε την επιτροπή των Τούρκων δυτικής Θράκης

Ο πρόεδρος της βουλής Δρ. Μουσταφά Σεντόπ απoδέχθηκε την επιτροπή της BTTDK.Ο Σεντόπ υποδέχθηκε την επιτροπή στην Αίθουσα εκδηλώσεων και παρέθεσε γεύμα προς τιμήν τους.

 

Ο πρόεδρος της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων Δρ. Αλή Ερμπάς δέθηκε την BTTDK

Ο πρόεδρος της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων Δρ. Αλή Ερμπάς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη και ευχαρίστησε για αυτό τον πρόεδρο της BTTDK Ιμπραήμ Σερίφ, τον μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και την επιτροπή.

Ο πρόεδρο Ερμπάς ανέφερε πως ως Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων, πάντοτε βρίσκονται δίπλα στους μουσουλμάνους στην δυτική Θράκη και είπε πως ¨Όταν μιλάμε για τους μουσουλμάνους της δυτικής Θράκης η καρδιά μας χτυπά διαφορετικά. Οι μουσουλμάνοι εκεί είναι ένα τμήμα της καρδιάς μας¨.

Ο μουφτής Κομοτηνής και πρόεδρος της BTTDK  Ιμπραήμ Σερίφ ευχαρίστησε τον πρόεδρο Ερμπάς που τους δέχθηκε και τον ενημέρωσε για την θρησκευτική ζωή και τις θρησκευτικές υπηρεσίες στην περιοχή.

Στην επίσκεψη παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος της Διεύθυνσης ο Δρ. Σελίμ Αργκούν και ο Γενικός Διευθυντής Εκπαιδευτικών Υπηρεσιών Καντίρ Ντιντς.

Ο πρόεδρος της ΥΤΒ Αμπντουλλάχ Ερέν συναντήθηκε με μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής

Τέλος τα μέλη της BTTDK έγιναν δεκτά από τον πρόεδρο της ΥΤΒ Αμπντουλλάχ Ερέν

Σε δήλωση που έκανε σχετικά με αυτή την επίσκεψη ο πρόεδρος της ΥΤΒ Αμπντουλλάχ Ερέν, είπε: ¨Σήμερα είχαμε μουσαφίρηδες από την δυτική Θράκη. Ευχαριστώ τους συντοπίτες μου, την BTTDK που με την πολύτιμη επίσκεψη τους με χαροποίησαν. Οι δραστηριότητες των ομογενών μας που βρίσκονται στο πεδίο μας θα είναι πάντα ανάμεσα στις προτεραιότητες μας .  

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=12470

11/3/2019

Σχ: Το κόκκινο με το οποίο τονίσαμε κάποια τμήματα το κειμένου φυσικά δεν είναι τυχαίο…

Να θυμίσουμε επίσης ποιοι ήταν παρόντες σε αυτό το ταξίδι :

Μεχμέτ Εμίν Αχμέτ-πρόεδρος συλλόγου BILHIMDER, Χουσείν Μπαλτατζή, Σαδίκ Σαδίκ-στενός συνεργάτης του ψευδομουφτή Κομοτηνής, Ισμέτ Καντί-δήμαρχος Ιάσμου-Ροδόπης, πρόεδρος του DEB Τσιντέμ Ασάφογλου, δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά, πρόεδρος ΤΕΞ Οζάν Αχμέτογλου, ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, Αϊντίν Αχμέτ-πρόεδρος του παράνομου τουρκοσυλλόγου ¨Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης¨ , Νετζάτ Αχμέτ- πρόεδρος του επίσης παράνομου σωματείου ¨ Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής¨, Ταρκάν Μουλταζά-περιφερειακός σύμβουλος στην περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης και Ριντβάν Αχμέτ-δήμαρχος Αρριανών-Ροδόπης

 

Previous Article

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

Next Article

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 σχόλιο

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Sed ultricies Donec justo nunc Lorem porta. id elit. ipsum at