Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΜΑΡΗ

No Comments Share:

3

……………………..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας σε συνεδρίαση της στις 8 Απριλίου πέραν των άλλων θεμάτων, συζήτησε και το θέμα του εγγράφου που έστειλε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Παναγιώτης Κεραμάρης στα μειονοτικά σχολεία και πάρθηκαν οι κάτωθι αποφάσεις.

H εντολή που έστειλε ο Κεραμάρης και η οποία αψηφά διεθνείς και διμερείς  συνθήκες, οπωσδήποτε δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνει δεκτή από την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης.

Η μητρική μας γλώσσα τα τουρκικά, θα συνεχίσουν όπως γινόταν και μέχρι σήμερα να μιλιούνται στα σχολεία μας και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το αλλάξει κανείς. Το αίτημα μας ως Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας είναι αυτή η παράνομη εντολή του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης να ανακληθεί εγγράφως το αργότερο ως τις 13 Απριλίου. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί αυτό, η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης κάνοντας χρήση των δημοκρατικών της δικαιωμάτων και δίχως να εξέρχεται από αυτό το πλαίσιο, θα θέσει σε εφαρμογή σχέδιο δράσης.

Τέλος δηλώνουμε στους αρμόδιους και στην κοινή γνώμη την πίστη και προσδοκία μας πως ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης  ο οποίος από την μέρα που ανέλαβε καθήκοντα μέχρι τώρα, προσπαθεί  να φέρει σε ακόμη πιο άσχημη κατάσταση την μειονοτική εκπαίδευση, του οποίου η κακή προαίρεση είναι γνωστή σε όλους και ο οποίος με την τελευταία του ενέργεια φαίνεται πως κάνει κακή χρήση των καθηκόντων του, πρέπει το συντομότερο να απομακρυνθεί από την θέση του.

6

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ

http://birlikgazetesi.info/haberler/11513-2016-04-09-10-16-49.html

9/4/2016

Σχ : Παρατηρούμε πως το τελευταίο διάστημα η τουρκοσυμβουλευτική βγάζει ανακοινώσεις χωρίς φωτογραφίες, χωρίς ονόματα, χωρίς κανένα στοιχείο. Ενδεχομένως και να μην συνέρχεται καν !  Γράφει ένα κείμενο ο υποπρόξενος και μετά αυτό στέλνεται ως κείμενο της ¨Συμβουλευτικής…..¨. 

Προσέξτε επίσης πως στην φωτογραφία του Κεραμάρη που επέλεξε  να αναρτήσει η εφημερίδα, διακρίνεται η ¨Παναγία-γλυκοφιλούσα¨ και η ελληνική σημαία. Στοιχεία προφανώς επιβαρυντικά για κάποιους…

Previous Article

ΠΕΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΟΠΛΩΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ…

Next Article

ΠΥΡΟΒΟΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕΡΑΠ …

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *