Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

NEOI ΣΥΜΒOΥΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ BTTDD

0 σχόλια Share:

Την Δευτέρα 22/5/2017 σε συνεδρίαση του νέου Δ.Σ, του Συλλόγου Αλληλεγγύης  Τούρκων Δυτικής Θράκης, καθορίστηκαν οι νέοι σύμβουλοι του Γενικού Προέδρου για την νέα περίοδο.   

Αυτοί οι οποίοι κατά την 54η περίοδο θα αποτελέσουν τους συμβούλους του Γενικού Προέδρου δικηγόρου Νετσμεττίν Χουσείν και μαζί με το Δ.Σ. θα συμβάλλουν τόσο στον Εθνικό Αγώνα Δυτικής Θράκης όσο και στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των Τούρκων Δυτικής Θράκης που κατοικούν στην Τουρκία, είναι ο πρώην Γενικός Πρόεδρος χειρούργος Δρ. Ερόλ Κασίφογλου, o βετεράνος της κοινότητας μας οδοντίατρος Ρετζέπ Ουστούν, ο καθηγητής Δρ. Ομέρ Ντεβετζίογλου, οι οποίοι μαζί με τον Αχμέτ Κοτς που από το 2011 έχει διατελέσει πρόεδρος παραρτήματος, μέλος Δ.Σ. και μας έχει στηρίξει σε πολλά θέματα (ιδίως στα οικονομικά) θα συνεχίσουν να συμβάλλουν ως σύμβουλοι.

……………….

http://www.bttdd.org.tr/haberler/genel-merkezden-haberler/genel-baskan-danismanlari-devam-ediyor.html

23/5/2017

Σχετικά με τους νέους σύμβουλους με πρόχειρο ψάξιμο βρήκαμε τις κάτωθι φωτογραφίες

Ερόλ Κασίφογλου, ο πρώτος από αριστερά σε επίσκεψη του 2015 στον τότε υπουργό Υγείας Μουεζζίνογλου.

 

Αύγουστος του 2015. Το πλάνο είναι από επίσκεψη που έκανε τότε στα κεντρικά γραφεία του ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ συλλόγου ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Ο κ. Ρετζέπ Ουστούν είναι ο κύριος στα δεξιά.

 

Ομέρ Ντεβετζίογλου. Γεννήθηκε το 1952 στην Κομοτηνή. Φοίτησε στο λύκειο αρρένων της Κομοτηνής και αργότερα 1970-1976 στην Ιατρική Θεσσαλονίκης. Από το 1977 και μετά μένει και εργάζεται στην  Τουρκία. Πατέρας δύο παιδιών. Γνωρίζει αγγλικά και ελληνικά.

 

Αχμέτ Κοτς . Πρόσφατα υποψήφιος για υποψήφιος βουλευτής με το φασιστικό ΜΗΡ. Οι φωτογραφίες του τα λένε όλα… Στην πρώτη φωτογραφία εικονίζεται με την σημαία της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨.

Όλους αυτούς είμαστε υποχρεωμένοι να τους δεχόμαστε κάθε φορά που έρχονται στην Ελλάδα ; Τι άλλο ρπέπει να κάνουν δηλαδή για να κυρηχθούν ανεπιθύμητοι ; 

Previous Article

ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΑΝΕΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ…

Next Article

Ανακοίνωση από την Μέρκελ σχετικά με το Ιντζιρλίκ: Εάν δεν επιτραπεί επίσκεψη…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *