Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΝΕΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ BTTDD, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ…

0 σχόλια Share:

Το παράρτημα Προύσας του BTTDD άνοιξε αίθουσα στα Παλικάρια

H αίθουσα ¨Παλληκάρια¨ του παραρτήματος Προύσας του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD), εγκαινιάστηκε με τελετή στην οποία παρόντες ήταν ο Γενικός Πρόεδρος Νετσμεττίν Χουσείν και ο δήμαρχος του Οσμάνγκαζί Μουσταφά Ντουντάρ.

Η νέα διοίκηση του παραρτήματος Προύσας που  ανέλαβε από τις 15/1, υπό την προεδρία του καρδιολόγου Δρ. Αλή Εμίν Λατίφ, μία-μία εκπληρώνει τις υποσχέσεις της. Το παράρτημα Προύσας επιδιώκοντας να αυξήσει την ενότητα και ομοψυχία των Δυτικοθρακιωτών που ζούνε στην Προύσα, έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα και άνοιξε αίθουσα στην συνοικία Γιλντιρίμ , όπου κατοικούν πολλοί ομογενείς. Η  κορδέλα του παραρτήματος αυτού που ανέλαβε το μέλος του  Δ.Σ. Χασάν Μποσταντζί, κόπηκε με μια λαμπρή τελετή.

Ο πρόεδρος του παραρτήματος Προύσας του BTTDD Αλή Εμίν Λατίφ, μιλώντας κατά την τελετή των εγκαινίων, είπε πως αισθάνεται την χαρά να εκπληρώνει μια-μία τις υποσχέσεις που είχε δώσει και συνέχισε λέγοντας: Η αίθουσα ¨Παλικάρια¨ ας αποβεί καλότυχη για τα παλικάρια της Δυτικής Θράκης. Ο Αλλάχ να βοηθά τον τοπικό μα εκπρόσωπο και μέλος του Δ.Σ. Χασαν Μποσταντζί, τον ασκούντα τις επίσημες δράσεις μας και αντιπρόεδρο-υπεύθυνο Κοινωνικών  Yποθέσεων Ραμαδάν Εμίνογλου, όπως και τον κόσμο της συνοικίας που μόχθησαν. Ενώ ο Χασάν Μποσταντζί ευχαρίστησε την διοίκηση του συλλόγου και τον κόσμο της συνοικίας για την στήριξη τους.

Ακολούθως εμφανίστηκε στο βήμα ο πρόεδρος του BTTDD Νετσμεττίν Χουσείν που είπε πως ¨Με χαροποιεί ιδιαίτερα το να βρίσκομαι επικεφαλής μιας ομάδας που εργάζεται με τόση σοβαρότητα¨ προσθέτοντας πως στην διάρκεια των καθηκόντων του έχει διανύσει 110 χιλιάδες χιλιόμετρα. Ο Χουσείν υπογράμμισε πως επί δύο χρόνια εργάζονται έντονα για την επίλυση των θεμάτων και χρησιμοποίησε την φράση ¨Ξεριζώσαμε τα θέματα που είχαμε στην Τουρκία¨.

…………………

http://www.bttdd.org.tr/haberler/subelerden-haberler/bttdd-bursa-subesi-yigitlere-lokal-acti.html

8/5/2017

Σχ: Ο δικηγόρος και γενικός  πρόεδρος Χουσείν δηλώνει πως από τότε που ανέλαβε καθήκοντα έκανε λέει 110.000 χιλιόμετρα. Ο κ. Χουσείν που είναι δικηγόρος, προλαβαίνει ποτέ να δικηγορεί ή μήπως έχει άλλους πόρους ;….

Φυσικά όπως βλέπουμε και σε αυτή την αίθουσα του BTTDD , παντού υπάρχει η σημαία της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨.

Previous Article

ΕΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ, ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΕ ΣΠΑΘΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ…

Next Article

¨ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣOΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *