Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

0 σχόλια Share:

Οι Δυτικοθρακιώτες που έγιναν μάρτυρες για αυτά τα ιερά χώματα

garbi

Λίστα των Τούρκων Δυτικοθρακιωτών προγόνων μας οι οποίοι έγιναν μάρτυρες για τα εδάφη της πατρίδα και πότισαν με το αίμα τους κάθε τετραγωνικό τους.

Λίστα των Τούρκων Δυτικοθρακιωτών προγόνων μας οι οποίοι έμεναν εντός της περιοχής της Τουρκικης Δημοκρατιας Δυτικής Θρακης που ήταν η πρώτη Τουρκική Δημοκρατία και κατά την διάρκεια του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου έγιναν μάρτυρες σε διάφορα μέτωπα.

Ο Αλλάχ να τους βάλει στον παράδεισο, οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης και χτες μόλις έδειξαν πως για αυτά τα ιερά χώματα της πατρίδας  έγιναν μάρτυρες, στις 15 Ιουλίου στην εξέγερση της τρομοκρατικής οργάνωσης FETÖ, με τον τελευταίο μάρτυρα μας τον Μουσταφά Τζαμπάζ έδειξαν πως και σήμερα δίχως να διστάσουν είναι έτοιμοι να δώσουν και την ζωή τους.

Με ευκαιρία της 102ης επετείου της νίκης του Τσανάκκαλε, για μια ακόμη φορά τιμούμε τις ψυχές όλων των μαρτύρων μας.

Λίστα με τα ονόματα και τα μέτωπα στα οποία εγιναν μάρτυρες οι 435 Τούρκοι Δυτικοθρακιώτες πρόγονοι  μας  οι οποίοι έμεναν εντός της περιοχής της Τουρκικης Δημοκρατιας Δυτικής Θρακης και κατά την διάρκεια του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου πέρασαν στην αιωνιότητα .

…………………

http://www.bttdd.org.tr/haberler/genel-merkezden-haberler/bu-kutsal-topraklar-adina-sehit-olan-bati-trakya-turkleri.html

18/3/2017

Previous Article

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

Next Article

Θά κλάψουμε ὅλοι γιά … τό τέμενος Βαγιαζήτ;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *