Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ NEΤΣΜΕΤΤΙΝ ΧΟΥΣΕΪΝ -ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ BTTDD ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

3 Comments Share:

¨Η επίθεση κατά του Ιλχάν Ταχσίν είναι επίθεση κατά της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης¨

NEC

O Γενικός Πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης –Τουρκίας δικηγόρος Νετσμεττίν Χουσεΐν, δημοσίευσε μια ανακοίνωση καταγγελίας σχετικά με το ότι το πρωί της 15/2/2017 το παρκαρισμένο αυτοκίνητο του Ιλχάν Ταχσίν-ιδιοκτήτη και αρχισυντάκτη της εφημερίδας Μπιρλικ (μιας από τις ελεύθερες φωνές της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης) το έσπασαν και ακολούθως το πυρπόλησαν ρίχνοντας μέσα μια βόμβα μολότοφ.

Ο Χουσεΐν αναφέρει πως : Ως Τούρκοι της Δυτικής Θράκης και ενώ περιμένουμε την απόδοση των δικαιωμάτων μας που πηγάζουν από την συνθήκη της Λωζάννης, δεν περνά μέρα που να μην βρεθούμε αντιμέτωποι με νέες αφαιρέσεις δικαιωμάτων.

Στον 21ο αιώνα, στην πατρίδα μας Ελλάδα όπου λέγεται πως γεννήθηκε η δημοκρατία, την ώρα που η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης διεξάγει αγώνα διεκδίκησης των δικαιωμάτων της, σήμερα αφήνοντας στην άκρη τα μειονοτικά δικαιώματα, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα περιστατικό που απειλεί ακόμη και το δικαίωμα μας στην ζωή.

Ενημερωθήκαμε πως πυρπολήθηκε το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη και αρχισυντάκτη της εφημερίδας Μπιρλίκ-Ιλχάν Ταχσίν, που είναι μια από τις ελεύθερες πένες του τύπου της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης και συνεχίζει τον αγώνα του για την ανάκτηση των μειονοτικών δικαιωμάτων.

Μεταφέρω τις ευχές μου για περαστικά και επιθυμώ να μοιραστώ μαζί σας την προσδοκία μας, το συντομότερο να βρεθούν και να προσαχθούν στην δικαιοσύνη, αυτά τα κακέκτυπα ανθρώπων που πραγματοποίησαν αυτή την θλιβερή επίθεση, αλλά και να παραχθούν μόνιμες λύσεις  για την αποτροπή των αναζωπυρωμένων επιθέσεων κατά μελών της μειονότητας στην δυτική Θράκη.

Πρέπει να γίνει γνωστό πως οι ελεύθερες πένες των Τούρκων της δυτικής Θράκης, αποτελούν κέρδος όχι μόνο για τα μέλη της μειονότητας αλλά και για το κράτος της Ελλάδας και έτσι πρέπει να αξιολογηθεί αυτό περιστατικό από τις αρμόδιες αρχές.

Μεταφέρω τις ευχές μου για περαστικά σε όλα τα μέλη της μειονότητας μας, ενώ ευχόμαστε να μην πρόκειται για ένα νέο μέσο της πολιτικής εκφοβισμού που στρέφεται κατά του τύπου¨.

http://www.bttdd.org.tr/haberler/genel-merkezden-haberler/ilhan-tahsine-yapilan-saldiri-bati-trakya-turk-azinligina-yapilmistir.html

15/2/2017

Previous Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣH ΑΣΠΙΔΑ ΕΥΦΡΑΤΗ

Next Article

ANAΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ HURKUS

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

3 Comments

  1. H αλήθεια να λέγεται. Πράγματι ο κυρ δημοσιογράφος είναι ο ορισμός της “ελεύθερης πένας”. Η “ελευθερία” πάνω απ’ όλα. Με απόλυτη “ελευθερία” καταγγέλλει την αδικία και το άδικο. Τον Ερντογάν τον έχει ταράξει στην κριτική. Τις συλλήψεις στην Τουρκία τις έχει ταράξει στην κριτική. Τις δολοφονίες των αντιπολιτευόμενων στην τουρκία τις έχει ταράξει στην κριτική.Τους αποκεφαλιστές βάρβαρους της ΙΣΙΣ τους έχει ταράξει στην κριτική. Τις αυθαιρεσίες των ψευδομουφτήδων και των τουρκοπρακτόρων τις έχει ταράξει στην κριτική. Τα τουρκορεμάλια που χαριεντίζονται πίσω από την αποσχιστική σημαία της Δυτ. Θράκης τα έχει ταράξει στην κριτική. Α είπαμε, η “ελευθερία της πένας” πάνω απ’ όλα….

    1. Μάλλον δεν καταλάβατε καλά. Όταν αυτοί λένε για ¨ελεύθερη πένα¨, εννοούν πως μπορεί να γράφει για οτιδήποτε ΠΛΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ….

  2. Και μακριά από την γυναίκα μου ή κάτι τέτοιο γραμμένο τουρκιστί, στο διπλανό τοίχο.
    Τσαχπίνης ο τύπος!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *