Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ

No Comments Share:

Επίσκεψη για ευχές στον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Σμύρνης

c5d0496c4611ca2c6279b0569063d3c2_xl

Ο Γενικός Πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD) δικηγόρος Νετσμεττίν Χουσείν, επισκέφθηκε τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Σμύρνης Αϊντίν Οζτζάν για να ευχηθεί.

Ο Γενικός Πρόεδρος δικηγόρος Νετσμεττίν Χουσεΐν μαζί με τους Μουσά Γιουρτ (υπεύθυνο οργανωτικού της BTTDD) και τον πρόεδρο του παραρτήματος Σμύρνης Μουμίν Ντουρμούς, συνεχάρησαν τον δικηγόρο Αϊντίν Οζτζάν που εξελέγη για δεύτερη φορά πρόεδρος στον δικηγορικό σύλλογο Σμύρνης και του εξέφρασαν τις ευχές τους.

Ο Γενικός Πρόεδρος στην δήλωση που έκανε, εξέφρασε την βεβαιότητα του πως ο δικηγορικός σύλλογος Σμύρνης κατά την προεδρία του Αίντίν Οζτζάν, θα συμβάλει τα μέγιστα στον αγώνα για την Δυτική Θράκη και από κοινού θα μπορέσουν πολύ καλύτερα να θέτουν στα διεθνή φόρα τις αυξανόμενες τον τελευταίο καιρό αφαιρέσεις δικαιωμάτων της τουρκικής κοινότητας Δυτικής Θράκης και τα χαμένα κεκτημένα της.

Ο Αιντίν Οζτζάν στην δήλωση που έκανε πως μετά από την θητεία του ως σημαιοφόρος στο παράρτημα Σμύρνης του BTTDD στον αγώνα για την Δυτική Θράκη, τώρα βιώνει την χαρά να μπορεί να συμβάλει ως πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου και ανέφερε πως και ο ίδιος ως πρόεδρος αλλά και το Δ.Σ. θα είναι δίπλα στην κοινότητα των Δυτικοθρακιωτών σε κάθε θέμα και σε κάθε πλατφόρμα.

http://rodopruzgari.com/component/k2/item/6337-izmir-baro-ba%C5%9Fkan%C4%B1-na-hay%C4%B1rl%C4%B1-olsun-ziyareti.html

8/11/2016

Previous Article

ΚΟΥΡΔΙΣΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ

Next Article

ΤΑΞΙΔΙ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ FYROM

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *