Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ Ο ¨ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ¨ ΜΑΣ

1 Comment Share:

O δικηγορικός σύλλογος Σμύρνης πάλι ψήφισε τον Αϊντίν Οζτζάν

b53c139ffa31e19fd15326521df5fa0e_xl

Κατά την γενική συνέλευση του δικηγορικού συλλόγου Σμύρνης που έγινε σήμερα, οι συνάδελφοι επέλεξαν για μια ακόμη φορά και με μεγάλη διαφορά τον Αϊντίν Οζτζάν.

Συγχαίρουμε τον συμπολίτη μας και πρώην πρόεδρο του παραρτήματος Σμύρνης του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Αϊντίν Οζτζάν, ο οποίος μετά από μια περίοδο ενεργής προεδρίας στον δικηγορικό σύλλογο Σμύρνης 2014-2016 , επανεξελέγη πρόεδρος σε μια διαδικασία 5 υποψηφίων στο τέλος της οποίας είχε διαφορά πάνω από 600 ψήφους από τον κοντινότερο σε αυτόν υποψήφιο.

Ως κοινότητα Τούρκων Δυτικής Θράκης στο παρελθόν επωφεληθήκαμε από την πείρα και τις γνώσεις του Οζτζάν και το ίδιο θα κάνουμε και στο μέλλον, ενώ κατά την διήμερη διαδικασία της συνέλευσης, οι συντοπίτες συνάδελφοι του δεν τον άφησαν μόνο. Ο Μουμίν Ντουρμούς-πρόεδρος του παραρτήματος Σμύρνης του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης και τα μέλη του Δ.Σ. κάθε στιγμή ήταν δίπλα του.

Η γενική συνέλευση των δικηγόρων άρχισε με ενός λεπτού σιγή και με τον εθνικό ύμνο και ακολούθησε η εκλογή του προεδρείου

………………..

http://rodopruzgari.com/component/k2/item/6277-izmir-barosu-bir-kez-daha-ayd%C4%B1n-%C3%B6zcan-dedi.html

16/10/2016

Previous Article

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΜΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Next Article

ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *