Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

0 σχόλια Share:

Αέρας Δυτικής Θράκης στις Τοπικές  Μέρες του Ζεϊτινμπουρνού

0ff1fe39811b94a3988f20ef115323f4_xl

Με διοργάνωση από το παράρτημα Ζεϊτινμπουρνού του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD) , αέρας δυτικής Θράκης φύσηξε στην εκδήλωση Τοπικές Μέρες που οργανώνονται φέτος για 13η φορά.

Το σταντ Δυτικής Θράκης που στήθηκε στα πλαίσια της εκδήλωση Τοπικές Μέρες, επισκέφτηκαν ο δήμαρχος του Ζεϊτινμπουρνού Μουράτ Αϊντίν, ο Γενικός Πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Νετσμεττίν Χουσείν, ο υπεύθυνος οργανωτικού κι πρόεδρος του ιδρύματος Μουσά Γιούρτ,ο πρόεδρος του  παραρτήματος Ζεϊτινμπουρνού του BTTDD Μπεσίμ Ισμαήλμπασά, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης-Κωνσταντινούπολης Χακάν Γκιουλέρ, το μέλος του Δ.Σ. Αντνάν Απτί, η πρόεδρος του Τομέα Γυναικών του BTTDD Γκιουλσέν Κοτζααχμέτ, …….

1 2 3 4 5

…………………..

http://rodopruzgari.com/component/k2/item/6257-zeytinburnu-y%C3%B6resel-g%C3%BCnlerinde-bat%C4%B1-trakya-r%C3%BCzg%C3%A2r%C4%B1.html

9/10/2016

Σχ : Ο διάκοσμος που διακρίνεται περιλαμβάνει δύο τουρκικές σημαίες, μία της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨, αφίσα του Κεμάλ και αφίσα του καταγόμενου από την ελληνική Θράκη Μουσταφά Τζαμπάζ που σκοτώθηκε στις διαδηλώσεις κατά της απόπειρας πραξικοπήματος.

Previous Article

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΕ

Next Article

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΖΥΡΙΧΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

venenatis, libero. Phasellus accumsan massa felis velit, fringilla