Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ BTTDD

No Comments Share:

bttdd

Πραγματοποιήθηκε στις 5/3 η βραδιά Αλληλεγγύης του παραρτήματος Σμύρνης του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης.

Η βραδιά Αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε στις 5/3 με μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό στο ξενοδοχείο Anemon Fuar.

Στην εκδήλωση μετείχαν ο Γενικός Πρόεδρος του BTTDD Νετσμεττίν Χουσεΐν, ο συντοπίτης μας και πρόεδρος του δικηγορικού Συλλόγου Σμύρνης Αϊντίν Οζτζάν, ο πρόεδρος του οργανωτικού Μουσά Γιούρτ, ο αντιπρόεδρος του BTTDD Χ. Βεντέτ Μεσελί, ο πρόεδρος του παραρτήματος Σμύρνης Μουμίν Ντουρμούς και πολλοί Δυτικοθρακιώτες.   

………………….

Κατά την ομιλία που έκανε ο δικηγόρος-Γενικός Πρόεδρος Νετσμεττίν Χουσεΐν, είπε πως σε αυτό το διάστημα και ως κεντρικά αλλά και τα 13 παραρτήματα διανύουν μια πολύ ενεργή περίοδο και είπε πως όπως ως  Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης ¨Πραγματοποιήσαμε 9 εκδηλώσεις σε 7 νομούς σχετικά με την 29η Ιανουαρίου-Ημέρα Εθνικής Αντίστασης, με την ίδια ένταση συνεχίζουμε το πρόγραμμα των εργασιών μας. Καταρχήν την Παρασκευή για να συμβάλλουμε στο ¨Πρόγραμμα Υποτροφιών Μητρική Αγκαλιά¨, αρχίσαμε την εβδομάδα με φιλανθρωπική εκδήλωση στο τζαμί Δυτικής Θράκης του Ζεϊτίνμπουρνού, ενώ απόψε πριν έρθουμε εδώ, μετείχαμε στην εκδήλωση του Τομέα Γυναικών του  παραρτήματος Νικομήδειας (Izmit) για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, για αυτό και φτάσαμε αργοπορημένοι εδώ.  Αύριο το πρωί θα επισκεφτούμε τον δήμο Κίνικ και θα συζητήσουμε εκεί για την εκπροσώπηση μας που σχεδιάζουμε να ανοίξουμε εκεί. Μετά θα επισκεφτούμε το παράρτημα μας στην Σόμα και το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουμε εκδήλωση με θέμα ¨Επίκαιρα προβλήματα των Τούρκων που ζούνε στην Ελλάδα¨ που οργανώνεται από το παράρτημα Σόμας μαζί με τον σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Ρόδου-Κω και Δωδεκανήσων. Στις εκδηλώσεις που θα οργανώσουμε στους επόμενους μήνες σε Νικομήδεια, Αντάπαζαρί, Γιάλοβα και Σόμα θα συναντηθούμε με τους εκεί συντοπίτες μας¨.

bttdd1

http://www.bttdd.org.tr/haberler/subelerden-haberler/bati-trakyali-hemsehrilerimiz-izmirde-dayanisma-gecesinde-bulustu.html

6/3/2016

Σχ : Στην εκδήλωση του αλυτρωτικού συλλόγου, παρών και ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας του δήμου Κομοτηνής Μολλά Ριντβάν Ισά.  

Previous Article

NEA ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ANONYMOUS ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Next Article

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ TΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ISIS

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *