Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ

0 σχόλια Share:

Τα κεντρικά του συλλόγου BTTDD τίμησαν την 29/1

145406995999508

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων δυτικής Θράκης μαζί με μέλη του συλλόγου, οργάνωσαν στην πλατεία Ταξί μια τελετή τιμής για την 28η επέτειο της 29ης Ιανουαρίου-Ημέρα Κοινοτικής αλληλεγγύης και Εθνικής Αντίστασης.

Στην τελετή μνήμης που έγινε στο μνημείο του Ατατούρκ στο Ταξίμ, μετείχαν οι πρώην πρόεδροι του συλλόγου Ταχσίν Σαλίχογλου, Ερόλ Κασίφογλου, Αχμέτ Ουζτετίκ, Σελαχαττίν Γιλντίζ, πρόεδροι παραρτημάτων του συλλόγου, μέλη της κεντρικής διοίκησης και των παραρτημάτων, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Τούρκων δυτικής Θράκης και πολλά μέλη του συλλόγου.

1

Αρχικά ο πρόεδρος Νετσμεττίν Χουσεΐν κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Ατατούρκ και υπέγραψε στο βιβλίο αναμνήσεων. Ο πρόεδρος Χουσεΐν ακολούθως προέβη σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους σχετικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την Εθνική Ημέρα Αντίστασης.

¨ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ¨
Ο Χουσεΐν ανέφερε πως ελπίζει στην αλλαγή εξουσίας που συνέβη στην Ελλάδα και είπε : ¨Δεν είναι δυνατόν να αγνοηθούν και να ξεχαστούν αυτά που συνέβησαν στο παρελθόν. Έχουμε δηλώσει πως πιστεύουμε ότι κατά την διαδικασία επίλυσης, με την προϋπόθεση της εύρεσης των υπευθύνων για τις επιθέσεις κατά της ζωής και της περιουσίας Τούρκων Δυτικής Θράκης που συνέβησαν στην 29/1 και της κάλυψης των ζημιών τους, πρέπει να εμφανιστεί μια πολιτική που αλλάζει την απόρριψη της εθνικής ταυτότητας της τουρκικής μειονότητας, κάτι που θα επιφέρει λύση.

¨Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ¨
¨Βλέπουμε πως σήμερα στην 28η επέτειο της Ημέρας Εθνικής Αντίστασης, οι εκλεγμένοι ηγέτες ακόμη δεν βρίσκονται στις θέσεις εξουσίας τους. Καλούμε το κυβερνόν κόμμα που φιλοξενεί τους 3 Τούρκους βουλευτές που εξελέγησαν με ρεκόρ μειονοτικών ψήφων και το οποίο δεν απορρίπτει την ταυτότητα των βουλευτών μας, να σταματήσει να απορρίπτει την βούληση αυτών που έστειλαν εκεί τους βουλευτές. Οι εκλεγμένοι βουλευτές είναι η ίδια η βούληση της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης. Η μειονότητα είναι τουρκική και θα συνεχίσει ως τουρκική την ύπαρξη της. Είναι απόλυτη η πίστη και η προσδοκία μας πως η αποδοχή τούτου, θα επιφέρει την ριζική επίλυση όλων των θεμάτων. Σήμερα όπως και πριν από 28 χρόνια συνεχίζουμε να κραυγάζουμε πως είμαστε Τούρκοι. Στο πλαίσιο αυτό ζητάμε τα πολιτικά και μειονοτικά μας δικαιώματα που αποτελούν τα νόμιμα μας κέρδη.

2

http://www.gundemgazetesi.com/haber/detay/1241

29/1/2016

Σχ : Θλιβερά υποχείρια του τουρκικού ΥΠΕΞ. Τους πετάνε ένα ξεροκόμματο και αυτοί παίζουν την ¨κασέτα¨ που ξέρουν ότι αρέσει στον ¨αφέντη¨ . Όπως και οι συνάδελφοι τους στην ελληνική Θράκη…

Previous Article

Η ΕΝΤΑΣΗ ΡΩΣΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Next Article

ΕΧΘΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

pulvinar ante. odio risus at et, libero mattis