Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πρόεδρος του BTTDD-Tουρκίας: ¨Μην δοκιμάζετε την υπομονή της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης¨…

No Comments Share:

Κείμενα του ιστολογίου 18/8/2020

Ο Νετσμεττίν Χουσεΐν είναι ο πρόεδρος του αλυτρωτικού Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Τουρκίας. Πρόκειται για ένα μόρφωμα που έχει άμεσες σχέσεις με το υπουργείο Εξωτερικών και την Υπηρεσία Πληροφοριών της Τουρκίας. Σε δήλωση (http://www.bttdd.org.tr/haberler/genel-merkezden-haberler/turk-dusmanligindan-beslenen-yunan-siyasileri-uyariyoruz.html) που έκανε σήμερα μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

¨Διαβάζουμε και αναλύουμε προσεκτικά τις προκλήσεις για επιθέσεις σε βάρος της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης που αφέθηκε στην Ελλάδα ως παρακαταθήκη με διεθνείς συνθήκες.  Προειδοποιούμε αυτούς οι οποίοι εισέρχονται σε χωριά της τουρκικής μειονότητας σε Κομοτηνή και Ξάνθη, προβαίνοντας σε απειλές με εικόνες στρατιωτικών ασκήσεων, όπως και αυτούς που στα social media κραυγάζουν για βία και πόλεμο.

Μην δοκιμάζετε την υπομονή της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης. Και στα μέρη όπου ζούμε αλλά και στην διεθνή αρένα, διαθέτουμε τη δύναμη, την πίστη και τα μέσα για να ζητήσουμε λογοδοσία αλλά και να προβούμε σε αντίποινα για τις αδικίες που μας γίνονται.
…..
Ακόμη και η αιμορραγία στη μύτη οποιουδήποτε Τούρκου της δυτικής Θράκης,  μπορεί να προκαλέσει μη αναστρέψιμα αποτελέσματα σε αυτή την περιοχή. Κάθε είδους προσέγγιση πού ζορίζει τις ισορροπίες σε Μεσόγειο, Κύπρο, Αιγαίο και Βαλκάνια ουσιαστικά υποδαυλίζει την φωτιά που πάει να ανάψει. Είναι αναπόφευκτο πώς αυτή η πυρκαγιά θα κάψει όλους σε αυτή την περιοχή και θα επιφέρει ανεπανόρθωτες απώλειες.
……”

Ο Χουσεΐν προφανώς μας απειλεί.

Να το έχουμε κατά νου, ώστε τουλάχιστον να μην ξαναπατήσει το πόδι του στην Ελλάδα…

Previous Article

Κλοπές, λεηλασίες, πυρκαγιές και στο τέλος εγκαίνια από την ΠτΔ στο ΚΥΤ…

Next Article

H ευθύνη του “τσομπάνου” για τα “σκυλιά του πολέμου”…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *