Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

No Comments Share:

 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης(BTTDD)-δικηγόρος Νετσμεττίν Χουσεΐν, συναντήθηκε σε πρωινό στην Κωνσταντινούπολη με τον πρόεδρο της Συμβουλευτικής επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης και εκλεγμένο μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ και τον βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ.

Στο πρωινό μετείχαν επίσης ο Γενικός Αντιπρόεδρος του BTTDD Μπεσίμ Ισμαήλμπασά και ο επικεφαλής του παραρτήματος Ζεϊτίνμπουρνού του BTTDD Φατίχ Χατζημπεντέλ. Στο πρωινό σχολιάστηκαν οι εξελίξεις της επικαιρότητας και ιδιαίτερα οι μηνύσεις σε βάρος του εκλεγμένου μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε. Σχολιάστηκαν επίσης οι λόγοι για την για την επιχειρούμενη πίεση σε βάρος του εκλεγμένου μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ που κλήθηκε επτά φορές για κατάθεση, όπως και η ακολουθούμενη στάση.

Ο Γενικός Πρόεδρος Νετσμεττίν Χουσείν δήλωσε : Επιθυμώ να αναφέρω για τις μουφτείες μας που είναι ιερές και σημαντικές αρχές μας, πως εμείς θα είμαστε μέχρι τέλους δίπλα στους μουφτήδες μας και είμαστε έτοιμοι να  παράσχουμε κάθε απαραίτητη στήριξη. Είμαστε σε μια περίοδο που βιώνουμε πιέσεις παρόμοιες με αυτές των 29 Ιανουαρίου. Η κοινότητα εάν χρειαστεί δεν θα διστάσει να εκφράσει την αντίδραση της σε αυτή την στάση και τις συμπεριφορές.  Εμείς ως σύλλογος είμαστε μια κοινότητα που επιδιώκει τις ιδρυτικές μας αρχές, όπως αυτές αναφέρονται στο καταστατικό μας. Για αυτό επιθυμώ να αναφέρω πως είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε σε κάθε τομέα τον αγώνα επιβίωσης που συνεχίζεται στην Δυτική Θράκη και να συμβάλλουμε για την γαλήνη και την ευημερία της κοινότητας¨.

www.bttdd.org.tr/haberler/genel-merkezden-haberler/baskanlar-muftumuz-ve-milletvekilimiz-kahvaltida-bir-araya-geldi.html#.WiKpNRXaSw8.twitter

1/12/2017

Σχ: Ο κ. Ιλχάν Αχμέτ που είναι βουλευτής ΠΑΣΟΚ, προφανώς δεν ενοχλείται από τις σημαίες της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨ που έχει σε όλα του τα γραφεία αυτός ο σύλλογος. Δικαίωμα του. Αυτοί όμως που τον έχουν υπό την πολιτική τους στέγη, δεν πρέπει να ενοχλούνται από αυτό;

Previous Article

ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΤΟ YPG

Next Article

NIΣΑΦΙ ΠΙΑ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *