Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ…

No Comments Share:

 

 

Ο Μεχμέτ Μουεζζίνογλου επισκέφτηκε το παράρτημα Προύσας του συλλόγου μας

Ο βουλευτής Προύσας και πρώην υπουργός Εργασίας και Υγείας Μεχμέτ Μουεζζίνογλου δήλωσε πως ¨Η μεγαλύτερη ανάγκη μας είναι σε ενότητα και ομοψυχία¨. Ο Μουεζζίνογλου κατά την γιορτή της Δημοκρατίας της 29/10 επισκέφτηκε το παράρτημα Προύσας του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD) στο οποίο είναι και μέλος.

Στην επίσκεψη του εκεί τον συνόδεψε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Προύσας Αμπντουλκαντίρ Καρλίκ, ενώ στην ομιλία του ο Μουεζζίνογλου, ευχήθηκε για την γιορτή της Δημοκρατίας και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ότι σε μια τόσο σημαντική και πολύτιμη μέρα, βρίσκεται μαζί με συντοπίτες του σε ένα θερμό και ειλικρινές περιβάλλον. Ο Μουεζζίνογλου είπε πως η δημοκρατία ιδρύθηκε σε μια  εποχή που οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις επιχειρούσαν να σβήσουν ένα έθνος και πρόσθεσε πως  αυτό το πνεύμα είναι κάτι που πρέπει να στηριχθεί και να μεταδοθεί στις επόμενες γενιές.

Ο Μουεζζίνογλου αναφερόμενος και στις παγκόσμιες και περιφερειακές εξελίξεις είπε τα εξής: Nέα σχέδια και όπλα, στην παραμικρή αδυναμία στρέφονται παράνομα και ανελέητα κατά αυτού του έθνους. Εν προκειμένω η μεγαλύτερη ανάγκη μας ως τουρκικό έθνος, είναι σε ενότητα και ομοψυχία. Ως τουρκικό έθνος όντας μέσα σε ενότητα και ομοψυχία είμαστε ισχυροί. Πιστεύω πως αν μέσα σε ενότητα και ομοψυχία θέσουμε σωστά το όραμα μας θα έχουμε την ισχύ να αλλάξουμε πολλά πράματα στον κόσμο, σύμφωνα με τις επιθυμίες μας.

 

Ο πρόεδρος του παραρτήματος Προύσας του BTTDD Αλή Εμινλατιφ, εξέφρασε την ικανοποίηση του για αυτή την επίσκεψη –έκπληξη στην 94η επέτειο της Δημοκρατίας. Ο Εμινλατίφ υπογράμμισε πως ο βουλευτής Μεχμέτ Μουεζίνογλου όντας υπουργός Εργασίας και Υγείας μαζί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Χακάν Τσαβούσογλου έχουν μεγάλο μερίδιο στην επίλυση σε μεγάλο βαθμό των θεμάτων που είχαν οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης στην Τουρκία και είπε: ¨Όσο και αν τους ευχαριστήσουμε θα είναι λίγο. Πραγματικά σε αυτό το σημείο, ο μεγάλος μας αδερφός ο Μεχμέτ έγραψε ιστορία. Ελπίζω και οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης που ζούνε στην Ελλάδα, το συντομότερο να αποκτήσουν τα δικαιώματα τους που πηγάζουν από την Λωζάννη και να τερματισθούν τα προβλήματα τους.  Στο τέλος της επίσκεψης ο Εμινλατίφ έδωσε από ένα δώρο στους Μουεζζίνογλου και Καρλίκ.

http://www.bttdd.org.tr/haberler/subelerden-haberler/mehmet-muezzinoglu-bursa-subemizi-ziyaret-etti.html

31/10/2017

Previous Article

O TZOYTΖΕΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ

Next Article

ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *