Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ BTTDD ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

No Comments Share:

 

Άρχισε η γιορτή Τοπικών Ημερών στο Ζεϊτίνμπουρνού

Το παράρτημα Ζεϊτίνμπουρνού  του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD)  όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στο διάστημα από 6 ως 15 Οκτωβρίου, μετέχει στην Γιορτή Τοπικών Ημερών που διοργανώνει και φέτος για 14η φορά ο δήμος του Ζεϊτίνμπουρνού.

Στην εκδήλωση αυτή δεν μετείχαν μόνο τοπικοί σύλλογοι, αλλά και άλλοι που δραστηριοποιούνται στο Ζεϊτίνμπουρνού και εκπροσωπούν τουρκικές δημοκρατίες και την περιοχή των Βαλκανίων. Στα σταντ τους προφέρθηκαν στους επισκέπτες διάφορες γεύσεις και εγκαινιάστηκαν εκθέσεις που έδειχναν τις περιοχές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε και το σταντ που έστησε το παράρτημα Ζεϊτίνμπουρνού του BTTDD.

Στην επίσκεψη που έκανε στο σταντ εκεί, τον δήμαρχο του Ζεϊτίνμπουρνού Μουράτ Αϊντίν, τον συνόδευσαν ο πρόεδρος του BTTDD δικηγόρος Νετσμεττίν Χουσείν, ο πρόεδρος του εκεί παραρτήματος Ριντβάν Χατζημπεντέλ,  ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης-Κωνσταντινούπολης Χακάν Γκιουλέρ, ο αντιπρόεδρος Μπεσίμ Ισμαήλμπασά και διοικούντες του συλλόγου. Στο σταντ τον δήμαρχο υποδέχτηκαν μέλη της νεολαίας του συλλόγου που με παραδοσιακά ρούχα του πρόσφεραν τοπικές γεύσεις.

Στην διάρκεια της μέρας σε μεγάλη οθόνη , πραγματοποιήθηκε  παρουσίαση της Δυτικής Θράκης με ντοκιμαντέρ που γυρίστηκαν σε Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Εχίνο.

……………..

http://www.bttdd.org.tr/haberler/subelerden-haberler/zeytinburnu-yoresel-gunler-senligi-basladi.html

9/10/2017

Σχ: Όταν κάτι μοιάζει με πάπια, περπατά σαν πάπια και κάνει πα-πα,  ε τότε είναι πάπια!

Όταν κάποιοι κινούνται σαν πράκτορες, ζούνε σαν πρακτορες και φέρονται και μιλάνε σαν πράκτορες της Τουρκίας, ε τότε ειναι πράκτορες της Τουρκίας !

Και ελπίζουμε να αρχιζουν να έχουν και τα επίχειρα των πράξεων τους κάποτε.

Επιτέλους.

Previous Article

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

Next Article

ΣΥΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *