Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τουρκόψυχες απόψεις για την ελληνική Θράκη στον ΟΑΣΕ …

0 σχόλια Share:

Τίθενται σε διεθνές επίπεδο τα μέτρα διακρίσεων σε βάρος της τουρκικής μειονότητας

Τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει Η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης στα παιδιά των διακρίσεων και της μισαλλοδοξίας όπως και προτάσεις λύσεων τέθηκαν στην σύνοδο ανθρώπινης διάστασης του ΟΑΣΕ

Στις 25 και 26 Μαΐου 2020 τέθηκαν επί τάπητος στην Συνοδός Ανθρώπινης Διάστασης του ΟΑΣΕ (που για πρώτη φορά έγινε διαδικτυακά)  το θέμα του αγώνα ενάντια στις διακρίσεις και τη μισαλλοδοξία. Μετείχαν εξ ονόματός του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας δυτικής Θράκης, οι Μελτέμ Γκιριτλί, Ονούρ Μουσταφά Αχμέτ και η Περβίν Χαιρουλλάχ, οι οποίοι έθεσαν τα θέματα που αντιμετωπίζουν την τελευταία περίοδο, σε αυτά τα πεδία η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης  και υπέβαλαν προτάσεις λύσεις προς το ελληνικό κράτος.

Στην πρώτη συνεδρία της πρώτης μέρας παίρνοντας το λόγο ο Μουσταφά Αχμέτ αναφέρθηκε στα θέματα του εζάν και τον νταβουλτζήδων κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, στα μέτρα διακρίσεων σε βάρος της μειονότητας, στην απόπειρα διορισμού ιμάμηδων παρά την αντίδραση του κόσμου και τέλος στην καταστροφή της κρήνης στο χωριό Νυμφαία. Στον Ονουρ Μουσταφά Αχμέτ που μίλησε εξ ονόματός του BTAYTD, απάντησε η ελληνική αντιπροσωπεία λέγοντας ότι αυτά δεν συνέβησαν.
Κατά την δεύτερη μέρα στην δεύτερη συνεδρία, η Περβιν Χαιρουλλαχ, μιλώντας εκ μέρους του BTAYTD, περιέγραψέ με παραδείγματα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τουρκική μειονότητα στο θέμα της εθνικής ταυτότητας και της ρητορικής μίσους. Μετά από την ομιλία της Χαιρουλλαχ, η ελληνική αντιπροσωπεία έκανε χρήση του δικαιώματος απάντησης.
……

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=16821

28/5/2020

Σχ: Άραγε ετούτοι που κατηγορούν την Ελλάδα είναι ικανοποιημένοι με την ποιότητα της δημοκρατίας στην Τουρκία;

Έχουν γράψει ποτέ ΜΙΑ ανάρτηση π.χ. στο FACEBOOK για τους χιλιάδες πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία;

Για τους εκατοντάδες ανθρώπους του τύπου έχουν γράψει τίποτε ; 

Να προσθέσουμε πως προεκλογικά όλοι σχεδόν (πλην ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ) οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κομοτηνής, κάθε φορά επισκέπτονται αυτόν τον τουρκόψυχο σύλλογο…

Previous Article

Tουρκικός στρατός = ISIS με αεροπορία

Next Article

¨Οι άνθρωποι πετάνε τα σκουπίδια τους μέσα στην εκκλησία¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *