Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τουρκόψυχος σύλλογος κατά των δηλώσεων Παυλόπουλου για ¨Έλληνες μουσουλμάνους¨…

No Comments Share:

“”Επίσκεψη και οι δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κου Παυλόπουλου στην Δυτική Θράκη””

Σχετικά με τις δηλώσεις του κ Προέδρου της Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στην περιοχή μας στις 10 Φεβρουαρίου “, ως Σύλλογος Επιστημόνων της Μειονότητας της Δυτικής Θράκης θα θέλαμε να δηλώσουμε τα εξής: η μειονότητα μας έχει εκφράσει ανέκαθεν, τόσο δια των συλλογικών της οργάνων όσο και της ελεύθερης και δημοκρατικής βούλησης των μελών της, την επιθυμία της για την αναγνώριση πέραν της θρησκευτικής και της εθνικής της ταυτότητας ως Τουρκικής. Η μη ανταπόκριση της Ελληνικής Πολιτείας στο αίτημα αυτό της Μειονότητας, όπως επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά από τις δηλώσεις του κου Παυλόπουλου, αποτελεί ένδειξη δημοκρατικής ανωριμότητας της χώρας μας, που ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα λάβει ένα τέλος και θα πρυτανεύσει η δημοκρατική λογική στον τόπο που την γέννησε.

Btaytd.org   12/2/2020

Σχ. : Ο σύλλογος που ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του ΠτΔ, είναι αυτός που στέλνει εκπροσώπους του να κατηγορούν την Ελλάδα σε διάφορα φόρα στο εξωτερικό , αυτός που κατηγορείται πως στο παρελθόν λειτουργούσε παράνομα νηπιαγωγεία και αυτός του οποίου η νέα διοίκηση, μόλις εκλέγεται πάει για επίσκεψη στον Τούρκο πρόξενο….

Στην φωτογραφία που είναι από την τελευταία συνέλευση του συλλόγου, διακρίνονται ο βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ (ΠΑΣΟΚ), ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, η πρόεδρος του DEB Ασάφογλου και ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.

Προφανώς όλοι τους εκλεκτά μέλη του συλλόγου αυτού.

 

Previous Article

Σχέδια για δολοφονία του Χαφτάρ !

Next Article

Η κυρία Μπάτζιου παραμένει ως σήμερα δημοτική σύμβουλος στην παράταξη του δημάρχου Οντέρ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *