Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

0 σχόλια Share:

Έκθεση ζωγραφικής της Φουσούν Σουκά και των μαθητών της

Η ζωγράφος Φουσούν Σουκά και οι μαθητές της, με την συμβολή της Γ.Γ. Αν. Μακεδονίας-Θράκης και του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης BTAYT, πραγματοποίησαν στις 26 Μαΐου-ώρα 19.00 τα εγκαίνια της έκθεσης τους στην αίθουσα της Λέσχης Κομοτηναίων. Σε αυτή την σημαντική μέρα φυσικά δεν την άφησε μόνη της, ο σύζυγος της ο γιατρός Χασάν Αχμέτ. Ο γιατρός Χασάν Αχμέτ σε κάθε εργασία της συζύγου του, την βοηθά όσο είναι δυνατόν.

Στα εγκαίνια μετείχαν η υποπρόξενος Μπερίν Οκούρ, ο αντιπεριφερειάρχης Αν. Μακεδονίας-Θράκης Δαμιανίδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Σαμί Τοραμάν, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Ερκάν Ρουσέν, ο αντιπρόεδρος Οσμάν Ισμαήλ, οι πρώην βουλευτές Ιλχάν Αχμέτ και Αϊχάν Καραγιουσούφ και πολλοί φιλότεχνοι. Στις ομιλίες που έγιναν τονίστηκε η σημασία της τέχνης και των μικρών και μεγάλων καλλιτεχνών στην συμβίωση των κοινωνιών. Η υποπρόξενος Μπερίν Οκούρ στον χαιρετισμό που απεύθυνε ανέφερε ¨Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση ευρισκόμενη εδώ και εκπροσωπώντας τον πρόξενο κύριο Μουσταφά Σάρνιτς. Μου προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση να παρατηρώ τα έργα αυτά που αντανακλούνε τα ίχνη της κοινωνίας στην οποία ζούμε καθώς και τον ενθουσιασμό των νέων, και για αυτό τον λόγο συγχαίρω εγκάρδια τα παιδιά μας, τους μαθητές μας. Κατά τον ίδιο τρόπο συγχαίρω και την κυρία Σουκά που έκανε τους νέους να κάνουν το πρώτο τους βήμα στην τέχνη. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου προς στον BTAYT για την συμβολή του¨.

Τέλος στην ομιλία που έκανε η Φουσούν Σουκά ευχαρίστησε όλους όσους την στήριξαν και συνεχάρη τους μαθητές της για την απόδοση που είχαν κατά μήκος της χρονιάς.

………………….

Εφ. Μπιρλίκ 28/5/2012

Previous Article

Ο ΛΗΣΤΗΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ…

Next Article

ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

suscipit eleifend nunc Lorem porta. Donec Curabitur