Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΡΟΔΟΠΗΣ

0 σχόλια Share:

logo

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

H συμμετοχή των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ κυρίων Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καραγιουσούφ, στις 27/9/2015  στην τελετή μνήμης για την ¨Γενοκτονία¨ που έγινε στην Κομοτηνή με μικρή συμμετοχή, τραυμάτισε βαθιά την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης.

Οι κύριοι βουλευτές με αυτήν τους την στάση που δεν συνάδει καν με την πολιτική γραμμή του κόμματος στο οποίο είναι μέλη, έκαναν ένα μεγάλο λάθος περνώντας έτσι στην ιστορία της δυτικής Θράκης.

Μέχρι σήμερα αναμενόταν η σχετική με το θέμα αυτό ανακοίνωση που είχαν υποσχεθεί. Το ότι δεν έφτασε αυτή η ανακοίνωση αποτελεί μια έξτρα απογοήτευση για την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης.

Η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης δεν θα ξεχάσει ποτέ πως οι κύριοι βουλευτές αντί να μεταφέρουν στην βουλή και να παράξουν λύσεις για τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα της μειονότητας, για τα οικονομικά θέματα (καπνοπαραγωγοί, κτηνοτροφία και άλλα θέματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην γεωργία) και για τα προβλήματα στον εκπαιδευτικό χώρο, αυτοί κινούνται παρερμηνεύοντας τις ιστορικές αλήθειες.

Η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης προσδοκεί από τους βουλευτές που έστειλε στην βουλή και από τους οποίους ελπίζει πολλά για την επίλυση των μειονοτικών θεμάτων, να είναι πιο προσεκτικοί σχετικά με τις ευαισθησίες των ψηφοφόρων.

Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης

Τουρκική Ένωση Ξάνθης

Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής

Πολιτιστική και Εκπαιδευτική Εταιρία Μειονότητας Δυτικής Θράκης

Ένωση Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης

Ιστοσελίδα του BTAYTD 10/10/2015

Previous Article

ΠΙΚΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΜΙΡΤΑΣ ΣΤΟ CNN INTERNATIONAL !

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΖΝΤΕΜΙΡ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΡΝΤΟΓAN

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *