Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΗΓΕΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΥΚΗ-ΞΑΝΘΗΣ

No Comments Share:

Γλέντησαν με την καρδιά του παιδιά στην Μύκη

mustafcova-koyunde-cocuklar-doyasiya-eglendi5ae74ebdb5fb44b14484

Με συνεργασία του  Τομέα Γυναικών του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD) με τον Σύλλογο Νεολαίας Μύκης, οργανώθηκε στο χωριό Μύκη, παιδικό φεστιβάλ.

Ο  Τομέας Γυναικών του BTAYTD σε ανακοίνωση του σχετικά με την πραγματοποιηθείσα εκδήλωση ανέφερε :

¨ Καταρχήν υποβάλλουμε τις άπειρες ευχαριστίες μας προς τον λαό της Μύκης που μας υποδέχτηκε πολύ θερμά, προς τα παιδιά που κατέστησαν σημαντική αυτή τη μέρα, προς τους εκπροσώπους του δήμου Μύκης Αντνάν Πετσενέκ και Μπαχρί Ραμαντάν που δεν μας άφησαν μόνους σε αυτή την εκδήλωση, όπως και προς τον πρόεδρο της ΤΕΞ Αχμέτ Καρά, τον βοηθό του μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Χράλογλου και την Σαϊμέ Κιρλιντοκμέ-ιδιοκτήτρια του μειονοτικού γυμνασίου-λυκείου Ξάνθης  Μουζαφέρ Σαλίχογλου που με την συμμετοχή-έκπληξη τους μας τίμησαν.

Στο Παιδικό Φεστιβάλ Μύκης που οργανώσαμε στα πλαίσια της 23ης Απριλίου-Γιορτής Εθνικής Ηγεμονίας και Παιδιού, τα κοριτσάκια και τα νέα κορίτσια ανέγνωσαν ποιήματα, έπαιξαν παιχνίδια μαζί με δύο κλόουν και χόρεψαν, μετείχαν σε διαγωνισμούς και κέρδισαν δώρα. Τέλος σε κάθε ένα από τα 200 παιδιά που μετείχαν στο φεστιβάλ, δωρήθηκε από ένα μπαλόνι και ένα βιβλίο με ιστορίες. Απέραντες ευχαριστίες σε όσους μόχθησαν¨.

Εφ Τρακιανίν Σεσί  29/4/2015

Previous Article

¨ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ¨

Next Article

ΟΤΑΝ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΥΜΠΟΝΕΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *