Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

No Comments Share:

Επισκέψεις στην Ξάνθη από τον B.T.A.Y.T.D

 Ο Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (B.T.A.Y.T.D.) στις 23/3/2013 ημέρα Σάββατο επισκέφτηκε φορείς, συλλόγους, δημοτικούς αξιωματούχους και τον βουλευτή στην Ξάνθη.

Μέλη του Δ.Σ. και του Ελεγκτικού συμβουλίου του B.T.A.Y.T.D. επισκέφτηκαν τον εκλεγμένο μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και συναντήθηκαν μαζί του για κάποιο διάστημα. Ο μουφτής μας ανέφερε πως παρακολουθεί από κοντά τις δραστηριότητες του συλλόγου και ευχήθηκε επιτυχίες στην νέα ηγεσία του.

Αργότερα το ελεγκτικό και διοικητικό συμβούλιο επισκέφτηκαν τον πρόεδρο της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης Αχμέτ Καρά. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και το Δ.Σ. της Τ.Ε.Ξ. Στην συνάντηση που διεξήχθη σε ένα ιδιαίτερα ειλικρινές περιβάλλον, υπήρξε αμοιβαία ανταλλαγή απόψεων.

Την ίδια μέρα το ελεγκτικό και διοικητικό συμβούλιο του B.T.A.Y.T.D επισκέφτηκε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ. Εκεί συζητήθηκαν με τον βουλευτή και πολύτιμο μέλος μας Ζεϊμπέκ, μια σειρά από θέματα, από την κατάσταση της χώρας ως την οικονομική κρίση και τα θέματα των συλλόγων, και αντηλλάγησαν απόψεις.

 Τέλος το ελεγκτικό και διοικητικό συμβούλιο επισκέφτηκαν στον δήμο Αβδήρων τον αντιδήμαρχο Μπιρόλ Ιντζεμεχμέτ. Στην συνάντηση που διεξήχθη σε ένα θερμό περιβάλλον, αναφέρθηκε πως η συνεργασία δήμου και συλλόγου θα συνεχιστεί όπως πάντα, και αποφασίστηκε κατά την επόμενη περίοδο να γίνουν κάποιες κοινές εργασίες.

 Διοικητικό Συμβούλιο του B.T.A.Y.T.D.

Ιστοσελίδα του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης 26/3/2013

Previous Article

Ο ¨ΦΙΛΟΣ¨ ΜΑΣ Ο ΜΠΑΓΙΣ….

Next Article

ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΟΙ ΤΣΙΛΛΕΡ ΚΑΙ ΓΚΙΟΥΡΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *