Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

BRAVO STELYO !

No Comments Share:

Εντυπωσιακή η σιωπή των βουλευτών μας

Να ο δήμαρχος…Μπράβο Στέλιο, εντυπωσιακή η σιωπή των βουλευτών μας

Δήλωση Δημάρχου Τοπείρου σχετικά με ακραίες συμπεριφορές σε οικισμούς του Δήμου

Τις τελευταίες ημέρες που ο συνδημότες μας της μειονότητας συμμετέχουν στο ραμαζάνι τους, συνέβησαν σε οικισμούς του δήμου μας προκλητικές ενέργειες από ομάδα “μηχανοκίνητων” ακραίων στοιχείων, την ώρα της προσευχής των κατοίκων των οικισμών και έξω από τα τζαμιά.

Για εμάς, που τόσα χρόνια στην περιοχή μας έχουμε με κόπο κατακτήσει την ισονομία και την ισοπολιτεία όλων των δημοτών μας, ανεξαρτήτως θρησκείας και καταγωγής, είναι αδιανόητο να αφήσουμε το γεγονός να περάσει ασχολίαστο.

Είναι επίσης απαράδεκτο να εμποδίζονται συνδημότες μας στην τέλεση των θρησκευτικών τους καθηκόντων και να συμβαίνουν αυτές οι απρόκλητες και επικίνδυνες ενέργειες, που αποσκοπούν στον εκφοβισμό και την στοχοποίησή τους.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι αυτές οι συμπεριφορές στο Δήμο Τοπείρου ΔΕΝ θα περάσουν.

Προειδοποιούμε αυτή τη μικρή ομάδα των επικίνδυνων, ανεγκέφαλων τραμπούκων, ότι στα σχέδιά τους θα μας βρουν αποφασιστικά αντιμέτωπους.

Καί θα τους εντοπίσουμε καί θα πάρουμε μέτρα εναντίον των ακραίων ενεργειών και συμπεριφορών τους, με την βοήθεια και των Αστυνομικών Αρχών του τόπου.

Απευθυνόμαστε τέλος, στους συνδημότες μας της μειονότητας και τους διαβεβαιώνουμε, ότι όπως πάντα, έτσι και τώρα, θα είμαστε δίπλα τους. Να είναι απόλυτα σίγουροι ότι η ζωή τους στο Δήμο μας θα συνεχιστεί με την ίδια ηρεμία, ελευθερία και ασφάλεια, όπως συνέβαινε και μέχρι σήμερα.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου

ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Εφ. Τράκινιν Σεσί  16/8/2012

Σχόλιο : Πραγματικά ενυπωσιακή ανακοίνωση διότι όντως θέτει θέμα πριν καν τεθεί από  Τούρκους βουλευτές ! Πριν καν υπάρξει ! Χωρίς να υπάρξει καν 1 (!) καταγγελία στην αστυνομία. Εξ όσων μάθαμε πέρασαν όντως μηχανάκια με Χρυσαυγίτες που πήγαιναν σε χριστιανικά χωριά για να ενημερώσουν για το θέμα της μεταφοράς λαθρομεταναστών στην σχολή αστυνομίας στην Ξάνθη. Αυτό και μόνο. Άλλωστε αν συνέβαινε το παραμικρό θα το βλέπαμε από τις μειονοτικές εφημερίδες. Ο δήμαρχος όμως….κέρβερος πολυπολιτισμού ! Αλήθεια για τον αρχιφασίστα Μπαχτσελί είχε βγάλει καμμία ανακοίνωση ; Τέλος πάντων, καλά του λέει ο Ντεντέ : BRAVO STELYO !

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΙΦΤΑΡ ΣΤΗΝ ΠΑΧΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ, ΠΡΟΞΕΝΟΥ Κ.Λ.Π.

Next Article

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΜΠΟΖΝΤΑΓ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.