Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΝΟΣ ¨ΓΚΡΙΖΟΥ ΛΥΚΟΥ¨ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ…

No Comments Share:

Την Κυριακή 16/9/2018 σε μαγαζί την Αλεξάνδρεια της Ημαθίας έγινε ο γάμος ενός ζευγαριού μουσουλμάνων-φίλων του εκεί τουρκοσυλλογου. Παραβρέθηκε ο Τούρκος πρόξενος Θεσσαόνίκης Ορχάν Γιαλμάν, ενώ στην παραπάνω φωτογραφία αρχίζοντας από αριστερά βλέπουμε τους εξής: Ασίμ Μπαμπαλί- αναπληρωτής πρόεδρος τουρκοσυλλόγου στην Στουτγάρδη, Σουλεϊμάν Ματζίρ-πρόεδρος τουρκοσυλλογου στο Διδυμότειχο, Αμπντουραχίμ Κουρού-ιμάμης σταλμένος στην Θεσσαλονίκη (από ποιόν δεν ξέρουμε), Οσμάν Ισμαήλογλου-πρόεδρος τουρκοσυλλλόγου στην Θεσσαλονίκη κ.α.  Τον γάμο τέλεσε ο ψευδομουφής Ξάνθης Αχμέτ μέτε που επίσης διακρίνεται στην φωτογραφία.

 

Μπαμπαλι-Ματζιρ-Κουρού-Ισμαήλογλου Πολλά ¨κόκκινα αισθήματα¨ μαζί !

 

Ας επικεντρωθούμε όμως σήμερα στον κ. Ασίμ Μπαμπαλί. Στην παραπάνω φωτογραφία τον βλέπουμε ντυμένο σουλτάνο (ο μεγαλοπρεπής σχολιάζει!)  μαζί με την σύζυγο του !

Καθείς και τα όνειρα του

Εδω σε επίσκεψη του στο DEB, παραδίδει στον πρόεδρο Τσαβούς μια φανέλα του συλλόγου του στην Γερμανία (;)

Μπροστά σε τεράστια αφίσα του θανόντος Σαδίκ Αχμέτ.

 

23/7/2018 Τουρνούα Ποδοσφαίρου ¨Αχμέτ Σαδίκ¨ στον τουρκοσύλλογο του Μπαμπαλί. Μετείχαν τουρκοσύλλογοι Ελλήνων πολιτών από Γερμανία και Ολλανδία. Τον βλέπουμε εδώ δίπλα στην χήρα Σαδίκ. Με φόντο και την σημαία της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨….

 

Εδώ σε επίσκεψη του Μπααμπαλί στο παράνομο σωματείο ¨Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής¨ όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του τον Νετζάτ Αχμέτ και του χάρισε μια ακόμη φανέλα του συλλόγου.

 

Εδώ ο κ. Μπαμπαλί δείχνει καθαρά τις πολιτικές του απόψεις. Τα παιδιά γύρω του φοράνε μπλούζες με το έμβλημα των Γκρίζων Λύκων, ενώ το πανό αναφέρεται στα 100 έτη από την γέννηση του ¨Αρχιστράτηγου Αλπασλάν ¨Τουρκές¨. Ο Τουρκές ήταν ο ιδρυτής του φασιστικού κόμματος της Τουρκίας του ΜΗΡ. Και φυσικά ιδρυτής της οργάνωσης των ¨Γκρίζων λύκων¨.

Εδώ σε φωτογραφία του με τον συντοπίτη του τον Σουλεϊμάν Ματζίρ στον τουρκόψυχο σύλλογο.

 

Χαρακτηριστικός ¨Έλληνας πολίτης¨…

Previous Article

261 ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ

Next Article

ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΠΡΥΤΑΝΗΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *