Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ZOYNE ANAMEΣΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ…

1 Comment Share:

 

Κείμενο του ιστολογίου 14/3/2019

Όταν το 2012 ήρθε στην ελληνική Θράκη επίσκεψη ο αρχιφασίστας της Τουρκίας και πρόεδρος του ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί, είχαμε αναδείξει την παρακάτω φωτογραφία.

Και το κάναμε γιατί πιστεύουμε πως η χειρονομία αυτή παραπέμπει σε μια εγκληματική οργάνωση. Μέλη αυτής της οργάνωσης-παραφυάδας του ΜΗΡ είναι που σκότωσαν στην Κύπρο με λιντσάρισμα τον Τάσο Ισαάκ στην Κύπρο, ενώ στην Τουρκία είναι αμέτρητα τα θύματα τους. Τώρα βέβαια επειδή ο αρχηγός τους ο Μπαχτσελί έχει γίνει η πολιτική  ¨παραδουλεύτρα¨ του Ερντογάν, τα τουρκικά ΜΜΕ τους προβάλλουν. Αλλά αυτό δεν μας αφορά εμάς.

Να θυμίσουμε πως πριν από δύο χρόνια ακριβώς είχαμε αποκαλύψει την φωτογραφία του περιφερειακού συμβούλου του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Χουσείν Μεχμέτ Ουστά, που επίσης έκανε σε ανάρτηση του πάλι την ίδια χειρονομία. Αργότερα δήλωσε πως το έκανε για πλάκα και φυσικά οι επιτελείς του ΠΑΣΟΚ πείσθηκαν….

Τώρα λοιπόν φίλοι μας από την Ξάνθη μας έστειλαν αυτήν την φωτογραφία από το καρναβάλι της Ξάνθης.

Όπως διακρίνουμε ο τουρκοφασισμός έχει διεισδύσει και στην μουσουλμανική νεολαία.

Που μάλιστα μετέχει και σε μια εκδήλωση μαζί με χριστιανούς !

Αλλά όπως βλέπετε….

Previous Article

ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ: ΕΜΕΙΣ ΡΙΞΑΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Next Article

ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΛΙΓΟ Ο ΤΑΓΙΠ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Εμάς η αίσθηση μας είναι ότι σε λίγο θα αρχίσουν να το κάνουν και χριστιανοί πολιτευτάδες, προκειμένου να αποσπάσουν το ψηφαλάκι κάποιου μειονοτικού γκρίζου λύκου.
    Όπως καταλαβαίνετε, η μόνη λύση που απομένει είναι η μαζική αποχή από κάθε είδους “στημένη” κάλπη. Πιστέψτε μας, θα τσούξει πολλούς και πολύ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *