Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΠΙΡΛΙΚ

No Comments Share:

Το ελληνικό κράτος συνεχίζει αρνείται την μειονότητα που ζει στην Δυτική Θράκη.

Το ελληνικό κράτος συνεχίζει αρνείται την μειονότητα που ζει στην Δυτική Θράκη. Η ηγεσία του ελληνικού κράτους που αρνείται τους Τουρκομουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης που είχαν το Μπαϊράμι τους, με πρώτο τον πρόεδρο της δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, κανένας τους δεν έβγαλε μια ανακοίνωση που να εύχεται στους Τούρκους της Δυτικής Θράκης για το Κουρμπάν Μπαϊράμ. Ένας πρόεδρος Δημοκρατίας, πρωθυπουργός ή υπουργός δεν βγήκε στην τηλεόραση να κάνει μια γραπτή ή προφορική δήλωση. Ούτε ακόμη και ο καταγόμενος από την περιοχή μας υπουργός Στυλιανίδης δεν άνοιξε το στόμα του.

Και όμως σε αρκετές χώρες της Ευρώπης πρόεδροι Δημοκρατίας και πρωθυπουργοί δημοσίευσαν ευχετήρια μηνύματα σχετικά με το Κουρμπάν Μπαϊράμ για τους μουσουλμάνους που ζουν σαν μετανάστες στην χώρα τους. Αλλά τι σοφία είναι αυτή, που και φέτος η πατρίδα μας η Ελλάδα απέφυγε να δημοσιεύσει ένα μήνυμα για το Κουρμπάν Μπαϊράμ.

Η νοοτροπία στην Ελλάδα η οποία σε κάθε ευκαιρία χρησιμοποιεί την μειονότητα ως υλικό εσωτερικής πολιτικής, η ηγεσία της χώρας μας και της περιοχής μας που αναζητά και μας κολλάει νέες ταυτότητες, αποκαλώντας μας ¨Έλληνες μουσουλμάνους¨ και μας λέει πως τα θέματα μας είναι ανύπαρκτα, πως τα πολιτικά μας δικαιώματα έχουν πλήρως δοθεί, πως τα θέματα της μειονότητας αποτελούν εσωτερικό πολιτικό θέμα της Ελλάδας, και μάλιστα υποδεικνύει προς τις ΗΠΑ, την Γαλλία, την Γερμανία ως υποδειγματική την συμβίωση της μουσουλμανικής μειονότητας με την πλειονότητα, συνέχισαν να αποφεύγουν να δημοσιεύσουν ένα μήνυμα για το μπαϊράμι.

…………………

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΜΟΣΥΝΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

 Ιλχάν Ταχσίν Αχμέτ

Εφ. Μπιρλίκ  28/10/2012

Previous Article

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ —ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *