Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η προξενόψυχη εφημερίδα κατηγορεί τους μουσουλμάνους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ…

No Comments Share:

………….

Σε αυτό το Κουρμπάν Μπαϊράμ, με τα μέτρα για την πανδημία, ο πρόξενος Μουράτ Ομέρογλου, η σύζυγός του Ασλί Ομέρογλου και η υποπρόξενος Νεσλιχάν Αλτάι, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους για τον εορτασμό στον ανοιχτό χώρο της αυλής του προξενείου.

Στην τελετή εορτασμού μετείχαν ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής και πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής τουρκικής μειονότητας Ιμπραήμ Σερίφ, ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο βουλευτής Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, η πρόεδρος του DEB Τσιντέμ Ασάφογλου, δήμαρχοι, πρόεδροι συλλόγων και οργανώσεων.

Τα μάτια μας αναζήτησαν τους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ και Μπουρχάν Μπαράν, αλλά δυστυχώς πάλι δεν μπόρεσαν να τους δουν. Δύο μπαϊραμια έχουμε τον χρόνο. Κάτι συνέβη και την τελευταία περίοδο αυτούς τους δύο βουλευτές μας δεν τους βλέπουμε στους εορτασμούς και σε παρόμοιες τελετές.
Άντε το καταλάβαμε, “Είμαστε Τούρκοι”. δεν μπορείτε να το πείτε. Μα ούτε στον εορτασμό του προξενείου δεν μπορείτε να έρθετε ; Το κόμμα με το οποίο πολιτεύεστε και η πρόεδρος του Φώτη Γεννηματά τόσο πολύ σας τρόμαξε ; Η μήπως και αυτό σας το απαγόρευσε ;

…………..

Hadi Anladık, “Türküz” Diyemiyorsunuz, Bayramda Da Mı Gelemiyorsunuz?

21/7/2021

Σχ. : Να αντιστρέψουμε το ερώτημα. Τόσα χρόνια που αρθρογραφείς εσύ που τα γράφεις, μια φορά έγραψες κάτι που ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ  την Τουρκία ; Είναι αυτό δημοσιογραφία ή μήπως προσπορισμός κερδών ; Αντιλαμβανόμαστε και σεβόμαστε τα πιστεύω του καθενός, αλλά είναι δυνατόν να ζεις στην Θράκη και να μην έχεις γράψει ποτέ κάτι για το όργιο των πρακτόρων της Τουρκίας ;

Δεν τα ξέρεις ;

Τα ξέρεις και δεν τα γράφεις ;

Γιατί άραγε;

Φοβάσαι ;

Η απλά έτσι σε συμφέρει ;

Previous Article

Nέο ψήφισμα του Σ.Α. για τα Βαρώσια που επιτέλους ονομάζει Τούρκους και Τ/Κ

Next Article

¨Δεν θα επιτρέψουμε στην Τουρκία να μείνει στο Αφγανιστάν¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *