Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Κείμενο στην τουρκόψυχη Μπιρλίκ για τον χτεσινό εορτασμό στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής

0 σχόλια Share:

Με μεγάλη συμμετοχή η χαρά του Μπαϊραμιού στην Δυτική Θράκη

Εκατοντάδες πολίτες από κάθε γωνιά της δυτικής Θράκης συνέρρευσαν στο προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή.

Με μεγάλη συμμετοχή η χαρά του Μπαϊραμιού στην Δυτική Θράκη. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, επίκεντρο του Μπαϊραμιού ήταν το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.

Εκατοντάδες ομογενείς από κάθε γωνιά της Θράκης συνέρρευσαν στο προξενείο.

Σε αυτό το μπαϊράμι υπήρξε μια ξεχωριστή χαρά κι ενθουσιασμός. Ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Μπουράκ Οουγκεργκίν συναντήθηκε με ομογενείς στην αυλή του προξενείου και ευχήθηκε στον κάθε ένα.

Η συμμετοχή στον φετινό εορτασμό ήταν πολύ μεγάλη και από πλευρά του κόσμου και από την πλευρά των πολιτικών και των προέδρων και εκπροσώπων συλλόγων.

Στην τελετή μετείχαν οι βουλευτές Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, Μουσταφά Μουσταφά και Χουσείν Ζεϊμπέκ, ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας και μμουφτής Κομοτηνής Ιμπράημ Σερίφ, ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτ, η πρόεδρος του κόμματος DEB Τσιντέμ Ασάφογλου, οι δήμαρχοι Μυκης-Τζεμίλ Καμπζά, Ιάσμου-Ισμέτ Καντί και Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ, ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αχμέτ Ιμπράμ, Μουσταφά Κατραντζί και Τζιχάν Ιμάμογλου, ο πρόεδρος της ΠΕΚΕΜ Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Χουσείν Μπαλτατζί, ο πρόεδρος της ΤΕΞ Οζάν Αχμέτογλου, ο πρόεδρος της GTGB Νετζάτ Αχμέτ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Αϊντίν Αχμέτ, οι πρόεδροι του συλλόγου Αποφοίτων ΕΠΑΘ Σαλίχ αχμέτ (Ροδόπης) και Νουρεττίν Κιγιτζί (Ξάνθης), ο πρόεδρος του παραρτήματος Προύσσας του BTTDD Αλή Εμινλατίφ, η επίτιμη πρόεδρος του DEB Ισίκ Σαδίκ, η κόρη της η Φουντά Σαδίκ, μειονοτικοί δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι μειονοτικών φορέων και οργανώσεων, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μύκης Ριντβάν Ντελιχουσείν, ο Οντέρ Μουμίν που εξελέγη δήμαρχος στον δήμο Ιάσμου, ο Ντίνος Χαριτόπουλος που εξελέγη δήμαρχος στον δήμο Μαρώνειας-Σαππών και νέοι μειονοτικοί επιχειρηματίες από Ξάνθη και Ροδόπη.

Στην τελετή εορτασμού στην αυλή του προξενείου τους καλεσμένους υποδέχθηκαν ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Μουράτ Ομέρογλου η σύζυγος του Ασλί Ομέρογλου και εργαζόμενοι του προξενείου.

Μετά την επράτωση του εορτασμού στο προξενείο, ο πρέσβης Οζουγκεργκίν και ο πρόξενος Ομέρογλου μετέβησαν στην GTGB όπου μετείχαν στον εκεί εορτασμό.

Μετά ο πρόξενος Οζουγκεργκίν επισκέφτηκε τον μουφτή Ιμπραήμ Σερίφ.

Ο πρέσβης Μπουράκ Οζουγκεργκίν αφού ολοκλήρωσε την ημερήσια επίσκεψη μπαϊραμιού στην Κομοτηνή, ξεκίνησε για Ξάνθη. Επισκέφτηκε τον μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και την ΤΕΞ όπου και γιόρτασε με ομογενείς που τον περίμεναν.

http://birlikgazetesi.org/bati-trakyada-yogun-katilimla-bayram-sevinci-yasandi/

4/6/2019

Previous Article

Ιμάμης στην Τουρκία: Μακάρι να είχαμε χάσει τον πόλεμο !

Next Article

Νέα δήλωση Ερντογάν σχετικά με τους πυραύλους S-400

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *