Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΜΠΙΡΛΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

No Comments Share:

 

Διαδήλωσαν κατά του προξενείου της Κομοτηνής και κραύγασαν ¨Έξω οι Τούρκοι από την Θράκη¨

 

Διαδήλωσαν κατά προξενείου της Κομοτηνής, προσέβαλαν την Τουρκία και τον Μουσταφά Κεμάλ και κραύγασαν  ¨Έξω οι Τούρκοι από την Θράκη¨

Μια ομάδα περίπου 500 Ελλήνων κρατώντας ελληνικές σημαίες συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 22/7/2018 στην πλατεία της Κομοτηνής, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα στην κυβέρνηση της Ελλάδα και την ¨Βόρεια Μακεδονία¨. Υπήρχαν συμμετοχές από Σέρρες, Δράμα, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη.

…………….

Ένας άλλος ομιλητής ήταν ο καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θεοφάνης Μαλκίδης. Ο Μαλκίδης ο οποίος με τις εργασίες που κάνει σχετικά με την δήθεν ¨ποντιακή γενοκτονία¨ σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο, προσπαθεί να φέρει σε δύσκολη θέση την Τουρκία.  Και σε αυτή την φορά στην ομιλία του κατηγόρησε την Τουρκία.

Η ομάδα η οποία είχε συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθεί για την συμφωνία με την ¨Βόρεια Μακεδονία¨, αργότερα έθεσε και το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη. Η ομάδα μετά από τις ομιλίες στην πλατεία της πόλης, έκαναν πορεία προς το προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή. Δυνάμεις των ΜΑΤ που βρισκόταν στην αρχή του δρόμου, δεν επέτρεψαν την προσέγγιση. Ο Μιχάλης Κακουλίδης που οργάνωσε αυτή την εκδήλωση, κρέμασε ανακοίνωση που κρατούσε στον πίνακα του προξενείου. Εκείνη την ώρα οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά της Τουρκίας, του Μουσταφά Κεμάλ και των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, Οι διαδηλωτές μετά από την διαμαρτυρία εκεί, πήραν τον δρόμο για την πλατεία, ενώ φώναξαν συνθήματα και την ώρα που περνούσαν μπροστά από την GTGB.  H διαμαρτυρία έληξε ήσυχα.

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/14566-guemuelcne-bakonsolosluuna-yueruedueler-tuerkler-trakyadan-diari-dye-bairdilar.html

22/7/2018

Previous Article

ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Next Article

ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΛΕΒΙΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΡΕΙΟ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *