Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΜΠΙΡΛΙΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

0 σχόλια Share:

 

 

ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !

Η εφημερίδα Μπιρλίκ παλιότερα το είχε θέσει πολλές φορές, οι ΗΠΑ αποκάλυψαν στο βρώμικο τους σχέδιο σχετικά με την Τουρκία !

Στην Δυτική Θράκη η εφημερίδα Μπιρλίκ, καθημερινά παρακολουθεί και ενημερώνει τους αναγνώστες της σχετικά με τα βρώμικα παιχνίδια των ΗΠΑ σχετικά με την Τουρκία και την περιοχή. Μέχρι σήμερα οι ειδήσεις που δημοσιεύονται επιβεβαιώνουν κατά γράμμα την εφημερίδα Μπιρλίκ, ενώ αποκαλύπτονται όλα, καθώς οι ΗΠΑ για χάρη των συμφερόντων τους θέλουν την Ελλάδα ενάντια στην Τουρκία και συνεχίζουν να την κατευθύνουν και να την χρησιμοποιούν κατά το δοκούν.

Το βρώμικο αμερικανικό σχέδιο για το οποίο γράψαμε πολλές φορές, βήμα-βήμα προχωρά σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο.  ΟΙ ΗΠΑ σαν αστακός έχουν αγκαλιάσει την ξηρά και την θάλασσα της Ελλάδας.  Οι ΗΠΑ που έχουν απλώσει το μακρύ τους χέρι από την Αλεξανδρούπολη στην Κρήτη, από την Κρήτη στην Σύρο, από την Σύρο στην Λάρισα και τελευταία και στον Άραξο, δεν θα αρκεστούν σε αυτά.  Στην Αν. Μεσόγειο βήμα-βήμα προχωρά το επιδιωκόμενο σχέδιο.

Τελευταίο το αμερικανικό θινκ τανκ CSIS, σε αναφορά που δημοσίευσε ζητά από τον Λευκό Οίκο να περικυκλώσει από την Κύπρο την Τουρκία και να αρπάξει τις ενεργειακές της πηγές. Στην αναφορά προτείνεται να γίνει απόβαση στρατιωτών στο νησί και τονίστηκε πως πρέπει να συσταθεί μια αντιτουρκική συμμαχία.

………………..

Το CSIS συμβουλεύει την κυβέρνηση Τραμπ να αναπτύξει τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις και επισημαίνει πως το Πεντάγωνο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την αγγλική βάση στο Ακρωτήρι. Στην αναφορά καταγράφεται πως το Ακρωτήρι απέχει 650 μίλια από την Βαγδάτη και μόνο 350 μίλια από την Ράκκα και τονίζεται πως ¨ Αυτό που εμποδίζει τα συμφέροντα της ευρωατλαντική συμμαχίας στην Κύπρο, είναι το διασπασμένο στάτους και η παρουσία του τουρκικού στρατού¨.

Το CSIS επισημαίνει πως καθώς οι Ελληνοκύπριοι δεν μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους, γράφει πως το Πεντάγωνο ενδεχομένως να βγάλει στρατιώτες στην Κύπρο. Αναφέρουν πως η αύξηση των οικονομικών αμερικανικών επενδύσεων στην Κύπρο  μπορεί να σπάσει την κινεζική και ρωσική κυριαρχία, ενώ καλεί σε στήριξη του σχεδίου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ για τον αγωγό που θα μεταφέρει το φυσικό αέριο και πετρέλαιο που θα εξαχθεί από την Αν. Μεσόγειο στις ευρωπαϊκές χώρες. Στην αναφορά τονίζεται πως το σχέδιο για την μεταφορά του φυσικού αερίου από την Αν. Μεσόγειο στην Ευρώπη, θα μειώσει την δύναμη της Τουρκίας και της Ρωσίας, ενώ είναι ζωτικής σημασίας για τις ΗΠΑ.

……………….

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/14374-abdnn-tuerkye-le-lgl-krl-plani-ortaya-cikti.html

27/5/2018

Previous Article

BINTEO- ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ

Next Article

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΡΩΣΙΚΑ SU-57 ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ultricies dapibus leo. neque. venenatis, quis ut