Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ…

No Comments Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, Ο ΧΑΚΑΝ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ,  ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ !

Εμπρός Δυτικοθρακιώτες! Ο αντιπρόεδρος της μητέρας πατρίδας μας Τουρκίας Χακάν Τσαβούσογλου έρχεται στην πατρίδα μας στην Ελλάδα, στην Δυτική μας Θράκη.

Στην δυτική Θράκη γράφεται μια ιστορία, η περηφάνια της Δυτικής μας Θράκης, ο Χακάν Τσαβούσογλου-ένας αδερφός και συμπολίτης μας που βγήκε μέσα από την Δυτική Θράκη και με τις αποφασιστικές και ειλικρινείς εργασίες του έφτασε να γίνει αντιπρόεδρος στην μητέρα πατρίδα μας Τουρκία, θα γίνει δεκτός από όλο τον κόσμο της περιοχής στα Δειλινά, το μέρος όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε!

Εμπρός Δυτικοθρακιώτες!

Ο Χακάν Τσαβούσογλου-αντιπρόεδρος της μητέρας πατρίδας μας Τουρκίας έρχεται στην πατρίδα μας στην Ελλάδα, στην Δυτική μας Θράκη.

Το απόγευμα της 3/11 θα επισκεφτεί το χωριό Δειλινά όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Την δια μέρα θα απευθυνθεί στον λαό στις 20:30 θα επισκεφτεί το χωριό Δειλινά.

Όλοι θα είναι μάρτυρες σε αυτή την ιστορική στιγμή. Όλος ο κόσμος της περιοχής είναι καλεσμένος.

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/13434-bati-trakyada-br-tarh-yaziliyor-hakan-cavuolu-bati-trakyada-bueyuek-cokuyla-karilanacak.html

2/11/2017

Previous Article

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΔΩΡΕΑΝ (!) ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΡΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ

Next Article

ΦΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΑ ΝΑ: 6 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΝΕΚΡΟΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *