Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΤΕΙΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

No Comments Share:

Δεν παραχωρείται όχημα κηδειών σε αυτούς που στέλνουν τα παιδιά τους στα μαθήματα Κορανίου

Σε οικογένειες που στέλνουν τα παιδιά τους σε μαθήματα Κορανίου, γίνονται διακρίσεις και δεν τους παραχωρείται όχημα για τις κηδείες. Οι εικόνες αυτές εμφανίζονται σε μια χώρα μέλος της Ε.Ε. με δήθεν προχωρημένη δημοκρατία, όπου σε κάθε ευκαιρία λέγεται πως τα ανθρώπινα δικαιώματα εφαρμόζονται κατά γράμμα, δεν υπάρχουν διακρίσεις και υπάρχει ισονομία. Το όνομα της χώρας αυτής είναι Ελλάδα και η περιοχή το Διδυμότειχο. Στο Διδυμότειχο   συμβαίνουν απίστευτα πράματα.Οι εξελίξεις αυτές συμβαίνουν μπροστά στα μάτια των κρατικών αρχών και οι αρμόδιοι απέναντι σε αυτά δεν κάνουν τίποτε και παραμένουν θεατές.

Σοροί νεκρών των οικογενειών που στέλνουν τα παιδιά τους στα μαθήματα Κορανίου, μένουν στην μέση του δρόμου και οι οικογένειες υποχρεώνονται να μεταφέρουν με δικές τους δυνατότητες τους νεκρούς τους στο νεκροταφείο.

Μια οικογένεια η οποία βίωσε προσωπικά αυτό το περιστατικό, το περιέγραψε στην εφημερίδα Μπιρλίκ. Αναφέρθηκε πως το άτομο που η Ελλάδα έχει διορίσει στην βακουφική επιτροπή Διδυμοτείχου και ο αρμόδιος υπάλληλος ζήτησαν 300 ευρώ από τους συγγενείς του θανόντος, ενώ τους είπαν πως το όχημα δεν παραχωρείται σε αυτούς που στέλνουν τα παιδιά τους σε μαθήματα κορανίου.

Εντύπωση προκαλεί πως σε αυτές τις πρακτικές το ελληνικό κράτος και ο πρόσφατα τοποθετηθείς από το κράτος εκεί τοποτηρητής της μουφτείας παραμένουν θεατές.

Εν συντομία και με μια ματιά, κάποιοι από το κράτος με την σιωπή του κράτους, ασκούν συστηματική πίεση στους ομογενείς μας. Ομογενείς που βίωσαν αυτό το περιστατικό μετέβησαν στην αστυνομία Διδυμοτείχου για να υποβάλλουν καταγγελία. Από τώρα και μετά τα μάτια όλων θα είναι στο αν θα ασκηθούν διώξεις ή όχι στα άτομα που σχετίζονται με αυτές τις αυθαίρετες πρακτικές.

 http://www.birlikgazetesi.net/haberler/12821-cocuklarini-kuran-kursuna-goenderenlern-cenazelerne-cenaze-araci-tahss-edlmyor.html   16/5/2017

Σχ: Δεν γνωρίζουμε αν αληθεύουν αυτά που μεταδίδει η Μπιρλίκ, αλλά γενικά ξερουμε πως η Μπιρλίκ υπερασπίζεται ΠΑΝΤΑ  τα συμφέροντα της Τουρκίας, όποτε πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι σε αυτά που αναγράφονται… Και φυσικά αν κάποιοι από την μουφτεία Διδυμοτείχου θέλουν να απαντήσουν εμείς είμαστε πρόθυμοι να δημοσιεύσουμε την απάντηση τους. Κάποιοι αρμόδιοι πάντως θα πρέπει να μεριμνήσουν για την ενίσχυση με κάθε τρόπο του εκεί τοποτηρητή. Για να μην έχουμε ΚΑΙ εκεί τουρκογιορτές αλλά μόνο θρησκευτικές γιορτές.  

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΡΩΪΚΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΤΟΥ ΠΚΚ

Next Article

ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ¨ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ¨ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ -BINTEO

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *