Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ανακοινώσεις από τουρκόψυχους φορείς που εξυπηρετούν την τουρκική πολιτική στην Θράκη…

No Comments Share:

Μειονοτικοί φορείς κατήγγειλαν την επίθεση κατά του μουφτή Μέτε

Φορείς της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, κατήγγειλαν την επίθεση κατά του μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.

Μειονοτικοί σύλλογοι με ανακοινώσεις που δημοσίευσαν, κατήγγειλαν την αναγραφή απειλητικού μηνύματος στο ασανσέρ του σπιτιού όπου μένει ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Mέτε και ζήτησαν από τους αρμόδιους την λήψη μέτρων.

Η Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, η Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης-Ευρώπης, ο Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης, ο Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης, η Τουρκική Ένωση Ξάνθης, η Ένωση Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης και η Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής, δημοσίευσαν ανακοινώσεις που έχουν ως εξής :

Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης
“Καταγγέλλουμε το ρατσιστικό απειλητικό μήνυμα που γράφτηκε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου κατοικεί ο μουφτής Ξάνθης μας κ Αχμέτ Mετέ και του υποβάλλουμε τις ευχές για περαστικά. Eυχόμαστε οι δράστες το συντομότερο να εντοπισθούν και να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη”

Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης Ευρώπης
Ως προεδρικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης Ευρώπης, εξ ονόματός της οικογένειας των Τούρκων δυτικής Θράκης που ζουν στην Ευρώπη καταγγέλλουμε την επίθεση που έγινε προς τον μουφτή μας Αχμέτ Μετέ και του μεταφέρουμε τις ευχές μας για περαστικά. Οι επιθέσεις μίσους με απειλητικό περιεχόμενο που γίνονται από ρατσιστικές και φανατικές ομάδες στοχοποιούν την τουρκική κοινότητα δυτικής Θράκης και τους εκπροσώπους της και απειλούν  το περιβάλλον ειρήνης και γαλήνης στην περιοχή μας. Απέναντι σε αυτήν την φρικτή επίθεση ζητάμε από τις αρμόδιες αρχές να διενεργήσουν αμέσως την απαραίτητη δίωξη και έρευνα να βρουν τους δράστες και να τους παραδώσουν στη δικαιοσύνη”.
……..
……..
Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης
Καταδικάζουμε έντονα την φρικτή επίθεση που πραγματοποιήθηκε κατά του εκλεγμένου μουφτή μας κυρίου Αχμέτ Μέτε, η οποία μέσω αυτού στοχοποιεί το σύνολο της κοινότητάς μας. Αυτή την επίθεση που πραγματοποιήθηκε από συγκεκριμένους κύκλους την βλέπουμε ως ένα μάταιο βήμα που επιχειρεί να κλονίσει την γαλήνη και την σταθερότητα της περιοχής και ευχόμαστε αυτού του είδους οι προσπάθειες να μην φτάσουν στο στόχο τους”.

Τουρκική Ένωση Ξάνθης
“Καταδικάζουμε το ρατσιστικό απειλητικό μήνυμα που γράφτηκε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου κατοικεί ο μουφτής Ξάνθης κ Αχμέτ Mετέ. Δηλώνουμε πώς την συγκεκριμένη επίθεση κατά του μουφτή μας, την αντιμετωπίζουμε ως μία ρατσιστική επίθεση μίσους που θέτει στο στόχαστρο την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης και εκφράζουμε την προσδοκία μας οι αρμόδιοι να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα”.
…..

Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής
“Καταδικάζουμε την αναγραφή του ρατσιστικού απειλητικού μηνύματος στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου κατοικεί ο μουφτής Ξάνθης κ Αχμέτ Mετέ και καλούμε τους αρμόδιους να πράξουν τα δέοντα”

Azınlık kurumları Müftü Mete’ye yönelik saldırıyı kınadı – Gündem Gazetesi

30/11/2020

Σχ. :   Είναι τόσο θλιβερά προβλέψιμα αυτά τα τουρκόφρονα σωματεία που πραγματικά μόνο ¨αμοιβάδες¨ μπορεί να επηρεάζονται από τις δηλώσεις τους. 

Σωματεία που ΠΟΤΕ  δεν μπόρεσαν να ασκήσουν την παραμικρή κριτική σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ θέμα κατά της Τουρκίας, τι βαρύτητα να έχουν; 

Ότι δηλώσει η Τουρκία αυτό υποστηρίζουν και αυτά.

Previous Article

Ιταλός ΥΠEΞ: ¨Έχουμε μία ειλικρινή και άμεση σχέση με την Άγκυρα¨

Next Article

H Διεύθυνση Θρησκευμάτων (με αδυναμία στις Μερσεντές…) κάνει αυξήσεις στους ενοικιαστές της !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *