Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

No Comments Share:

Επίσκεψη από τον Νότιο Έβρο στο Λαλάπασά

Bekir

Στις 1 Σεπτεμβρίου ημέρα Κυριακή οργανώθηκαν οι Παραδοσιακοί Αγώνες Πάλης με λάδι και Πολιτιστικές Εκδηλώσεις που ετησίως οργανώνονται από τον δήμο του Λαλάπασά – Αδριανούπολης. Στην εκδήλωση μετείχαν ο δήμαρχος του Λαλάπασά Αλή Οσμάν Ουζμάν, ο δήμαρχος του Σούλογλου Ερόλ Ατίκ, ο έπαρχος του Λαλάπασά Μεχμέτ Ντουργκούτ, ο διοικητής φρουράς, οι βουλευτές Αδριανούπολης Κεμάλ Ντεγιρμέντερελί και Ρετζέπ Γκιουρκάν, ο πρόεδρος του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Μειονότητας Ν. Έβρου Μπεκίρ Μουσταφάογλου, ο Αληριζά Βελί-μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου και πολλοί καλεσμένοι.

Μετά από τις ομιλίες των επισήμων έγιναν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις και ακολούθησαν οι αγώνες πάλης με λάδι.

Ο πρόεδρος του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Μειονότητας Ν. Έβρου Μπεκίρ Μουσταφάογλου και ο Αληριζά Βελί-μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου, επισκέφτηκαν τον δήμαρχοι του Λαλάπασά Αλή Οσμάν Ουζμάν στο γραφείο του, του προσέφεραν ένα έμβλημα του συλλόγου και τον ευχαρίστησαν για την πρόσκληση.

Ο Μπεκίρ Μουσταφάογλου και ο Αληριζά Βελί από τον σύλλογο Νότιου Έβρου επισκέφθηκαν επίσης τον πρόεδρο του Συλλόγου Παραδοσιακών Χορών Βαλκάνιων Τούρκων Αχμέτ Ντορτλέρ, και αντάλλαξαν απόψεις μαζί του.

Bekir-Aliriza

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 8/9/2013

Σχ : Ο σύλλογος του κ. Μουσταφάογλου είναι το τουρκικό συλλογικό μόρφωμα του νομού Έβρου. Με πολύ καλές φυσικά σχέσεις με το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής. 

Previous Article

O TOYΡΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Next Article

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΡΚΟΦΟΡΕΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *