Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟ-ΞΑΝΘΗΣ: Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΗΣ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ…

3 Comments Share:

 

Συναυλία με τουρκική σημαία από τον Σινάν Ακτσίλ στην Ελλάδα

O Σινάν Ακτσίλ προχθές ανέβηκε στην σκηνή. Έδωσε συναυλία στο 14ο Φεστιβάλ Νεολαίας Κενταύρου-Ξάνθης, όπου ενθουσίασε 25.000 άτομα. Ο Ακτσίλ επί σκηνής άνοιξε τουρκική σημαία και είπε  ¨Σήμερα εδώ είναι κόκκινα-άσπρα¨.
Ο διάσημος τραγουδιστής της ποπ Σινάν Ακτσίλ, φέτος εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Νεολαίας Κενταύρου στην πόλη Ξάνθη της Ελλάδας. Στην συναυλία που έγινε στο στάδιο του Κενταύρου μετείχαν περισσότερα από 25 χιλιάδες άτομα.

Ο διάσημος καλλιτέχνης έσπασε ρεκόρ από πλευράς συμμετοχής στην Δυτική Θράκη. Έγινε γνωστό πως για την συναυλία του ήρθαν θαυμαστές ακόμη και από Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη και Καβάλα.

Ο Ακτσίν προκάλεσε χαμό όταν απευθυνόμενος στους θεατές είπε: ¨Καλώς ήλθατε. Σας έφερα αγάπη και έρωτα από την Τουρκία¨. Οι θαυμαστές του ανταπέδωσαν στον καλλιτέχνη με τν μεγάλο τους ενθουσιασμό.

Ο διάσημος τραγουδιστής της ποπ, προκάλεσε κραυγές όταν άνοιξε μια τουρκική σημαία και είπε ¨Σήμερα εδώ είναι κόκκινα -άσπρα¨. Στο τέλος τη συναυλίας ένα μεγάλο κονβόι οχημάτων ξεπροβόδησε τον Ακτσίλ.

https://www.sabah.com.tr/magazin/2018/08/13/bugun-burasi-kirmizi-beyaz

13/8/2018

Previous Article

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΑΛΑΤΑΣΕΡΑΪ

Next Article

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

3 Comments

  1. Και οι Έλληνες της Αλβανίας σηκώνουν την ελληνική σημαία και εορτάζουν μάλιστα επίσημα τις ελληνικές εθνικές γιορτές.

  2. Αλή αλ-Γιουνάνι προσκυνημένε οι ‘Ελληνες της Αλβανίας είναι αναγνωρισμένη εθνική μειονότητα,έχουν δικαίωμα να σηκώσουν ελληνικές σημαίες παρότι καταπιέζονται συστηματικά.Αντίθετα στην Θράκη υπάρχει αναγνωρισμένη μουσουλμανική μειονότητα η οποία χαίρει πλήρη θρησκευτικής ελευθερίας.Αν είχες την στοιχειώδη νοημοσύνη θα καταλάβαινες την διαφορά.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *