Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΒΑΓΙΑΖΗΤ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ

0 σχόλια Share:

Όλο τον Οκτώβριο οι εργασίες στο Τέμενος Βαγιαζήτ

Όλο τον Οκτώβριο και με καταληκτική ημερομηνία την 3η Νοεμβρίου 2017, θα διαρκέσουν οι εργασίες που ξεκίνησαν στο Διδυμότειχο, για την καθαίρεση, την απομάκρυνση και την απόθεση των στοιχείων του μεταλλικού φορέα του προσωρινού στεγάστρου του Τεμένους Βαγιαζήτ, το οποίο καταστράφηκε από την πυρκαγιά που ξέσπασε τον περασμένο Μάρτιο.

Γι’ αυτό και από την προηγούμενη εβδομάδα ισχύει η διακοπή κυκλοφορίας στους  περιμετρικούς δρόμους του τεμένους Βαγιαζήτ (οδός Θεοτοκοπούλου και οδός 28ης Μαΐου), όπως και ο αποκλεισμός της πλατείας, προκειμένου να μπορούν να γίνουν οι εργασίες. Κάτι που δημιουργεί σίγουρα προβλήματα στα καταστήματα και τους επαγγελματίες που βρίσκονται εκεί, αλλά τουλάχιστον θα προχωρήσει η απομάκρυνση των επικίνδυνων σιδερένιων κομματιών που κρέμονταν και απειλούσαν την ζωή διερχομένων και περίοικων.
Σύμφωνα με έγγραφο της εταιρίας, που έχει προβεί στις απαραίτητες συνεννοήσεις με την Αστυνομία και το δήμο Διδυμοτείχου, “ οποτεδήποτε απαιτηθεί, στις περιμετρικές οδούς, θα διακόπτεται η κυκλοφορία και αυτή θα επανέρχεται μόνο όταν οι ανάγκες του εργοταξίου το επιτρέπουν”.

Για μια ακόμη φορά ζητείται η κατανόηση των πολιτών και των επισκεπτών της πόλης για τα προβλήματα που δημιουργούνται και έχουν επιπτώσεις στην καθημερινότητα τους και στις επιχειρήσεις τους.

http://www.azinlikca.net/yunanistan-bati-trakya-haber/item/9142-tarihi-beyazit-camii-ndeki-calismalar-ekim-ayi-boyunca-devam-edecek.html

3/10/2017

Previous Article

4 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 4 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΚΚ

Next Article

Οι Αλεβίτες στο στόχαστρο !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *